Showing posts with the label sinopsis

Sinopsis Space Sweepers Lakonan Song Joong Ki

Bismillah,  Assalamualaikum Sinopsis Space Sweepers Lakonan Song Joong Ki | Space Sweepers antara filem yang trending dan sedang mengungguli carta popular No. 1 di Netf…

Read more

Sinopsis Bukan Gadis Biasa

Sinopsis Bukan Gadis Biasa | Assalamualaikum, terjebak lagi kali ini dengan drama melayu yang bagi sha episode pertama saja sudah membuatkan tertarik untuk menonto…

Read more

Sinopsis Parasite Korea Movie

Sinopsis Parasite Korea Movie | Assalamualaikum guys sempena cuti kawalan pergerakan ni..moh lah kita pulun tengok movie korea haha...cuma nya kalau sha movie Parasit…

Read more

Sinopsis Cinta Fatamorgana

Sinopsis Cinta Fatamorgana | Assalamualaikum, guysss, selamat berbuka puasa semua, macam biasa, Sabah adalah negeri yang terawal berbuka puasa heee, mesti korang teng…

Read more

Sinopsis Drama Tiada Arah Jodoh Kita

Sinopsis Drama Tiada Arah Jodoh Kita | Assalamualaikum, siapa layan cerita ini kita geng, actually sha baru ja berjinak-jinak dengan drama ni, walaupun dah lama main,…

Read more

SINOPSIS SCHOOL 2017 - KOREAN DRAMA

SINOPSIS SCHOOL 2017 - KOREAN DRAMA .  Assalamualaikum,  Kdrama kembali menyengat, sebenarnya sha dah lama tak tengok drama korea disebabkan kekangan masa dan line sa…

Read more

Sinopsis Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Sweeeg haha, habis dah sha tengok drama ni, memang lucu dan sweet, dengan perwatakan Kim Bok Joo dalam cerita tu macam gila-gila, dan ada BF yang sangat bertanggung…

Read more

Sinopsis I Can Hear Your Voice

Siapa yang gila drama korea, meh..sha nak kongsikan lagi satu drama lakonan Jong Suk oppa..best juga cuma heroin dia tua sikit haha.. Macam korean drama yang …

Read more

Sinopsis Doctor Stranger - Korean Drama

ok..mood tengok korean drama kembali, dah lama tak tengok after habiskan drama the best ever PINOCCHIO  syok gilerrr..korang kena tengok tauu...and then hero tetap…

Read more

SINOPSIS NOVEL ISTERI SEPARUH MASA

Demi cinta yang dianugerahkan Allah, Medina Izwani rela menjadi isteri kepada lelaki, walaupun hanya isteri separuh masa. Walaupun hanya dilayan sebagai isteri …

Read more

Sinopsis School 2013 - Korean Drama

KDRAMA Pinocchio dah habis sha tengok, sedih gembira fefeeling sendiri ja haha..memang terbaik lah..so sha bagi 5 bintang..dalam Drama kali ni pula, disebabkan ad…

Read more

Sinopsis Suamiku Encik Perfect 10

Sinopsis filem Suamiku Encik Perfect 10 lakonan Lisa Surihani. Kisah Suamiku, Encik Perfect 10! bermula apabila satu pertemuan yang tidak diduga di antara …

Read more

Sinopsis Pinocchio Korean Drama

Drama High School Love On tengah pending dekat you tube, 2minggu juga tunggu..malas dah nak tunggu..so kawan ada suggest drama yang paling best, iaitu Pinacchio ..…

Read more

Drama Korea - Hi School Love on

Gila korea !! haha...tak sangka boleh layan cerita ni sampai menangis2..huk..huk..sha baru tengok sampai episode 10, itupun tengok online dekat youtube, memang bes…

Read more

Sinopis Suamiku Encik Sotong

Suamiku Encik Sotong mengisahkan pasangan suami isteri yang berlainan sikap dan gaya. Suami lebih kepada jiwa kelembutan manakala si isteri agak rock sedikit jiwa…

Read more

Sinopsis Rindu Awak 200%

Creative Skill Solution membawakan drama adaptasi novel bertajuk Rindu Awak 200% hasi karya Liyana Zahim. Drama bersiri 28 episod ini diarahkan oleh Aidilfitri Mo…

Read more

Sinopsis Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan

Mengisahkan  Indah Harlina yang telah dianiayai oleh ibu tiri dan kakak tirinya, Mak Mariah dan Zawati sehingga disisihkan oleh ayah kandungnya Pak Halim.  In…

Read more

Sinopsis Nikah kita Bercinta

Telemovie terbaru berjudul 'Nikah Kita Bercinta' akan menemui penonton di saluran Astro Ria pada 27 Februari 2014 jam 10 malam. Drama ini dibintangi oleh …

Read more

Sinopsis jika itu takdirku

Sinopsis: Enam tahun telah berlalu, Hakimi disahkan menghidap penyakit Amnesia. Hakimi merasa dia telah jatuh cinta pada Umairah. Umairah bingung bila Haki…

Read more
Load More That is All