Happy Birthday Edan 3 Tahun

Happy Birthday Edan 3 Tahun

Bismillah
Assalamualaikum

Genap hari ini edan umur 3 tahun, Alhamdulilah besar dah edan kan..cepatnya masa berlalu, umie ingat lagi waktu nak bersalinkan edan 3 tahun lepas, pergi hospital 2x cek bukaan, kali pertama sebab rasa kontraksi sakit sangat pada 22hb pergi cek bukaan baru 2 cm doktor suruh balik, pada besok nya pula 23hb sama juga bukaan 2cm mau pigi 3cm macam tu kena warded pun sebab umie time tu demam


Alhamdulillah, edan anak yang baik dengar cakap umie dan sekarang try jadi abang yang baik untuk eshal cuma itulah adik beradik kan..bergaduh tu memang kecil punya hal, tapi umie terharu bila eshal tiada depan mata nya confirm dia tanya sishal? Sayang sebenarnya dia dengan adiknya, umie ingat lagi lepas balik dari hospital waktu bersalinkan eshal, biras sha pangku eshal, edan suruh sha ambil adiknya dia tidak mahu orang lain pegang adiknya..Allahu...kecil kecil lagi dah faham ya..


Macam biasa kek umie buat 2 sebab tahun ni rumah kita ramai orang kalau buat 1 kek takut cukup, birthday eshal pun macam tu juga..lagipun edan suka makan kek..umie suka buat kek terutamanya bila edan dan adik suka makan..

Umie baba doakan edan jadi anak yang soleh,  Abang yang baik sebab jadi anak sulung ni berat tanggungjawab nya, macam baba, baba anak sulung, insyaallah bila edan besar nanti selalulah baca blog umie..semua cerita edan dan eshal umie kongsi sini..

Terima kasih acik yaya, tolong umie masak mee dan goreng ayam, tq baba sponser pizza

Doa yang baik2 untuk mu anak mama, selamat hari lahir yang ke 3 tahun edan, membesar dengan sihat ya..


2 comments:

  1. happy birthday Edan...semoga jadi anak soleh kebanggaan umie dan baba

    ReplyDelete
  2. happy birthday edan!
    semoga menjadi ank yg baik dan soleh.. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)