Showing posts with the label apa yang best disabah

Cowboy Town - Sabandar Leisure Rides, Tuaran Sabah

Assalamualaikum dan salam petang ahad yang indah, alhamdulilah cuaca di Kota Kinabalu, dua tiga hari ini nampaknya baik walaupun panasnya memaksa peluh untuk terjun ke…

Read more

Bukit Botak, Sepanggar

Bukit Botak, Sepanggar |  Assalamualaikum,  Lama bercuti dari mendaki, kini sha kembali dengan entry teruja dan menerujakan kamu semua wahai pendaki tegar, haha. …

Read more

Elopura Recreation Park, Sandakan Sabah

Terlepas gian nak hiking setelah sekian lamanya haha..rindu sebenarnya nak panjat2 bukit ni, and now sha dah pindah Sandakan, sha pun tak tahu bila nak pergi …

Read more

Bukit Piramid, Kundasang Sabah

Sambungan dari pendakian bukit pertama dalam masa sehari, korang boleh baca entry sha [ Link : Bukit Tinorindak, Kundasang ] walaupun dah lama dah pendakian ni, sh…

Read more

Bukit Tinorindak, Kundasang Sabah

Lepas 2 minggu turun dari Gunung Kinabalu [ Link:  Misi Tawan Kinabalu Kali Kedua ] hati memang gatal nak hiking, kali ni memang nak tawan 2 lagi bukit dikundasang…

Read more
Load More That is All