Showing posts matching the search for adsense

Google Adsense Approved dan 3.3k Page Views

Assalamualaikum dan salam aidiladha, pastinya ramai yang balik ke kampung halaman masing-masing untuk merayakan hari qurban pada tahun ini jatuh pada hari jumaat yang m…

Read more

Entahlah dengan Adsense ni

Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha…

Read more

Tutorial Edit Link Domain Baru Di Blog Dengan Cepat

Bismillah,  Assalamualaikum Tutorial Edit Link Domain Baru Di Blog Dengan Cepat | Baru-baru ini sha ada memohon adsense untuk domain baru, 2 3 kali submit domain baru ta…

Read more

5 Entry Paling Menyengat September 2017

Assalamualaikum dan Selamat datang Bulan Oktober, cepat ja masa berlalu, bulan lalu baru buat  5 Entry Paling Menyengat Ogos 2017 , kali ini untuk bulan September pula.…

Read more

Tukar Domain Dot My ke Dot Com

Tukar Domain Dot My ke Dot Com | Seingat sha akhir tahun 2014, sha berjaya memiliki  domain sendiri dari blogspot.com ke dot my iaitu Opzzpinky.my dengan percuma setahu…

Read more

26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021

Bismillah,  Assalamualaikum  26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021 | Mommy blogger, nampak macam kerja senang ja kan, hakikatnya kena pandai curi masa hanya …

Read more

Masalah Domain Dot My

Assalamualaikum, sha geram sebenarnya dengan domain yang sha beli pada tahun 2012, terpaksa tukar balik pada url asal sha https://opzzpinky.blogspot.my/ dan baru boleh…

Read more

5 Entry Paling Menyengat Ogos 2017

Assalamualaikum dan Selamat datang Bulan September, bulan kelahiran Blog Sha yang ke 7 tahun, 26 Septemper 2010, rasa macam masih blogger yang dikategorikan sebagai b…

Read more

SEO Blog Opzzpinky 100%

Assalamualaikum dan Alhamdulilah, syukur setelah seminggu sha gigih untuk perbetulkan dimana silapnya blog sha yang langsung tidak mesra dengan SEO, kadang dapat 89%, …

Read more

Cara Letakkan Google Ads Di Tengah Posting

Cara Letakkan Google Ads Di Tengah Posting | Assalamualaikum, sebelum tutorial ini sha terbitkan, keberadaan google ads dalam blog sha amat mengecewakan, secara tidak …

Read more
That is All