Alhamdulilah, nuffnang selamat di cashout kan..untuk kali ke dua, amount tetap sama..haks..tak bole nak kumpul banyak2 takut sangat disuspended kan..sekarang tunggu sebulan untuk terima cek..lepas tu shopping raya..yeahhh :)
1st BE in May, alhamdulilah sat lagi mau cashout nuffnang, menjadikan my BE 4 running in my blog..thanks so much nuff and the clickers hihi

if interested dengan kereta ni..bolej klik VW Jetta CKD Launch tq :)
Asal kecewa rambut jadi mangsa, 10x Break dengan BF, 10x juga rambut pendek, haha..its normal, bagi sha selepas habis kecewa kita inginkan sesuatu yang baru, bak kata orang hidup harus diteruskan dengan kehidupan yang baru, kehidupan yang single,freedom dan kononnya inginkan new look yang sangat berbeza, ala, macam cerita korea, 3 musim bertukar rambut..kan..tapi walau apa pun..

Getting a cut of hair,dosen't help forget the past

Take note ok :)


Alhamdulilah NUFFNANG dah boleh cash out :D dan terima kasih sekali lagi untuk BE Libresse  bulan april
Suka ja dengan nuffnang yang suka sangat bagi BE ni :P
Lepas pulang kerja, terus bergegas pergi tanjung lipat, apatahnya orang nak belanja Steambot Tom Yam, baru tau kelazatan Tom Yam ni, makan jangan cakap lah, lelaki hensem lalu pun sha tak pandang haha..begitu tekun menikmati makanan tepi laut, nyaman...

Selain dari tanjung aru, makanan di tanjung lipat pun sedop juga, dekat dengan laut, dan masjid likas...sory gambar makanannya tiada sebab tak sempat nak snap, dah habis..kakaka...


Lepas melahap, kita rest2 tepi pantai..muka penat tapi sebenarnya kekenyangan tu haha

Entry ni juga sha selitkan ucapan buat My BFF since form 1, Noramima Gusnadi, selamat hari lahir sayang, semoga jadi ibu yang baik, isteri yang solehah :) dan terimalah hadiah my handmade ur name :P nanti u ambik ok..

Dan ucapan takziah buat suami rakan sekerja sha yang kemalangan motor tadi, tengah koma dan tulang belakang beliau patah, semoga cepat sedar dan cepat sembuh..dan buat rakan sekerja sha, harap awak tabah ya :)

Santai Isnin

by on April 28, 2014
Lepas pulang kerja, terus bergegas pergi tanjung lipat, apatahnya orang nak belanja Steambot Tom Yam, baru tau kelazatan Tom Yam ni, m...
Tersengih-sengih tengok video clip ni, rasa macam sha ja yang watak heroin nya haha..of cos lah kan, semua nak kena lamar se-sweet macam ni, even pun sha tau semua ni hanya lakonan semata-mata, so my future take note ya..sha nak romantik macam ni haha..
Tapi yang versi Melayu sha dah jumpa the best proposal is DENA BAHRIN dan suami, pun seakan2 macam ni..hihi..cumanya yang tu real :D

Entry sedih malam ni, rasa macam besok malas pula mau kerja, lately selalu ja rasa nak nangis tapi tak bersebab, so malam ni tak tersengaja belek entry pasal arwah bapa, ingat dulu2 dia selalu gelar sha cengeng..sha memang kuat menangis, kuat terasa, sangat sensitif maklum lah anak bungsu perempuan..hiksss

Sha manja juga dengan arwah..sha rindu dia..rindu sangat2..taip entry ni pun tengah berlumuran air mata, kena tahan mukus lagi..haha..confirm pergi keja mata bengkak..cengeng betul kan :P

Baca entry http://www.opzzpinky.my/2012/07/bapa-tahu-sha-mahu-pulang-kk.html memang buat sha menangis..siapa tak menangis bila kehilangan orang yang kita sayang kan ;(

Al-fatihah..
semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..
amin :)



Aku Memang CENGENG

by on April 25, 2014
Entry sedih malam ni, rasa macam besok malas pula mau kerja, lately selalu ja rasa nak nangis tapi tak bersebab, so malam ni tak terse...

Al-kisahnya bermula tengah hari tadi, lelaki dalam gambar tu, pergi temankan sha pos barang (BAJU I AM) di Pos Office Inanam, dia sampai awal dari sha, bila dah jumpa dia bagitau yang dompet hilang, dia pun tak sedar bila kena curi, pintar betul pencuri tu.

Dia yang pakai beg sandang, dompet letak dalam beg tu, rasanya susah nak buka zip beg tu, ngam pula time tu dia dah keluarkan duit RM150 dari bank, sha rasa dia kena follow dari belakang, kalau tak kenapa pencuri tu tau dimana dia letak dompet tu

Dengar kata, area Inanam tu memang black area, takut juga bila lalu area sana, bila tanya orang lain, orang pun tak perasaan, memang sah pencuri tu main sampuk-sampuk...musykil juga begitu senang dia nak mencuri kan..

Antara barang hilang Duit,IC, card bank, semua pun penting2, kecian dekat dia..
nanti nak kena temankan dia buat IC, sekali buat IC sha kena tukar yang ada 2 muka tu..hihi


Pencuri Senyap

by on April 24, 2014
Al-kisahnya bermula tengah hari tadi, lelaki dalam gambar tu, pergi temankan sha pos barang ( BAJU I AM ) di Pos Office Inanam, dia ...

Badge button order dengan Kak +Shida Radzuan sangat murah, sha order 20pcs ja, tapi sampai dengan sha lebih 3, alhamdulilah terima kasih kak, yang lain dah packing bagi dekat customer yang beli BAJU I AM, hihi..saja bagi free :) kalau korang nak order boleh PM dia di FB SHIDA sha tak sure dia buat promosi tu lagi ka tak, tapi boleh tanya dia..


Badge Button Opzzpinky

by on April 24, 2014
Badge button order dengan Kak  +Shida Radzuan  sangat murah, sha order 20pcs ja, tapi sampai dengan sha lebih 3, alhamdulilah terima...

Alhamdulilah dah sampai pun, order 2minggu yg lalu, sha ada buat order tuk bisnes dan untuk baju sendiri, dah alang2 kan..buat lah tuk baju sendiri...pink color huhu, ada juga baju design MH370, Blogger, comel2 ja sha tengok, insyaAllah besok sha pos ya..

Baju I AM SHARINA

by on April 23, 2014
Alhamdulilah dah sampai pun, order 2minggu yg lalu, sha ada buat order tuk bisnes dan untuk baju sendiri, dah alang2 kan..buat lah t...