Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan kini Nuffnang sudah semakin tidak kelihatan di blog yang lain.


Dan sha mengambil keputusan untuk 'membuang' Nuffnang bukan atas dasar kacang lupakan kulit, tapi sha sudah move on dengan kekecewaan yang telah Nuffnang lakukan, mempermainkan blogger cute seperti sha amatlah menyakitkan haha, adakah patut BE dah bagi cun, sekali amount sen saja? kedekut sangat tauuu...

Terlalu banyak kenangan bersama Nuffnang sepanjang sha berblog ini, antaranya sha yang dahulunya rajin buat entry mengenai BE yang telah diberikan oleh Nuffnang, tutorial letak iklan khas buat Nuffnang sampailah ke cerita tentang Cashout dari Nuffnang sebanyak 3 kali.

Namun bagi sha itu hanyalah kenangan masa lalu, seseorang perlu beredar mencari sesuatu yang lebih menjana pendapatan yang cerah untuk masa depan haha..apapun berlaku, terima kasih atas rezeki yang telah engkau curahkan walaupun hakikatnya, iklan yang telah engkau timbulkan diblog ini sangat hebat ! haha..

Selamat Tinggal Nuffnang

Ex Nuffnangger,
Opzzpinky :P

Selamat Tinggal Nuffnang

by on November 04, 2017
Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan...
Image result for Cash Out Nuffnang

Alhamdulila, rezeki tak kemana, walaupun blog jarang sangat buka, namun iklan tetap jalan..ini semua sebab keyword juga benarkan pencari masuk ke dalam blog..mantap keyword ni..hihi



Dapatlah RM50, siapa yang bagi free kan? hahah, walaupun sikit, tak macam korang punya..lagi masyuk kan? terasa semangat pula berblog..haha..sebab duit kan? nak bayar gst doh...hahaha...sayang nuffnang ketat-ketat..

 

BE #2 untuk tahun 2015, alhamdulilah..harap cepat mengeluarkan percent haha..peliklah semua BE sha double..maksudnya mandul ya? haha..

Apapun Digi ada buat YES !! wow..tq nuffnang..

eh..lupa nak bagitahu, hari tu sha ada masalah non glitterati SINI,,rupanya sebab sha add blog yang kurang aktif, then bila sha delete blog tu, terus dapat status glitterati tu..thanks nuffnang bagi sha BE awal tahun..

Tapi BE akhir tahun langsung tak gerak..ke mandul??? haha..
ni jalah BE yang tinggal, kalau ada percent, dah boleh cashout dah..tapi taklah banyak mana..haha..



Kali kedua rasanya dapat non-glitterati..kenapa dia merajuk dengan sha ni? adakah sebab sha kurang update blog sepanjang bulan ni? ohh Nuffnang, maafkan daku, line internet di kampung sangat menghampakan..
Tiket memujuk telah dihantar kemarin, hope nanti selesai masalah..
Tapi korang, sha dapat BE banyakk oohh..adakah ini akhirnya akan dapat sen sahaja?? macam dah biasa haha..korang dapat juga tak??
anyway..thanks Nuff

alhamdulilah, biarpun sejak akhir2 ni tersangat malas nak update entry, eh bukan malas, cuma fokus edit blog orang, so nak update pun tak tahu nak update apa...agak terhad idea bercampur dengan design..

Thanks nuffnang bagi 2 BE awal bulan August ni..:D

BE | Mayfair dan IKEA

by on August 18, 2014
alhamdulilah, biarpun sejak akhir2 ni tersangat malas nak update entry, eh bukan malas, cuma fokus edit blog orang, so nak update pu...

eh tak perasan dapat lagi BE dibulan Ramadhan, alhamdulilah...so mengumpulan 4 BE yang tengah running dalam blog..thanks Nuffnang sebab bagi semangat berblogging, even lately agak sibuk buat kuih raya dan kemas rumah..so tired !!

Insyallah sha akan balas BW korang..Insyallah..
:)

BE | Mayfair Bodyline

by on July 23, 2014
eh tak perasan dapat lagi BE dibulan Ramadhan, alhamdulilah...so mengumpulan 4 BE yang tengah running dalam blog..thanks Nuffnang se...

Alhamdulilah, SE-Shop antara penyumbang utama rezeki sha, blog shop sha kali pertama dapat BE dari nuffnang iaitu Oreo Transformers..kalau nampak boleh lah tolong klik ya..

actually BE ni dah lama, tapi dia baru muncul, sha hari2 buka nuffnang, tak nampak pun BE ni, tup2 timbul pula hari ni, apapun..thanks nuffnang :)

Kemarin lekat satu BE, iaitu Kastam Malaysia, baru cek tadi dah melonjat2 CTR..wow..hebat BE ni..tapi tak pernah lagi keluar dari entry blogger lain pasal BE ni, adakah ini betul??

Korang dapat tak juga BE kastam ni??

BE | Kastam Malaysia

by on July 09, 2014
Kemarin lekat satu BE, iaitu Kastam Malaysia, baru cek tadi dah melonjat2 CTR..wow..hebat BE ni..tapi tak pernah lagi keluar dari en...
yes !! ada jugak BE melekat awal bulan julai, alhamdulilah..hihih...yang lain dah credited tinggal BE Ikea
jom main klik2 nuffnang..hihih..


Alhamdulilah, rezeki nak puasa, Nuffnang bagi setempek lagi BE, eh !! nuffnang wajah baru kan? sha baru perasaan, baru teronline ni ah..hihi..dan kali ni on9 guna broadband baruu...tak guna hotspot dah, habis HP sha hang gara2 guna hotspot...alhamdulilah..lepas ni nak siapakn tempahan edit blog pula :D


 The Ikea Sale start from 28 June - 6 July 2014...
banyak barang promosi..

kalau iklan ni menari2 dalam blog sha..jangan tak klik tau..hihih
tq Nuffnang :D
klik banner yup !!
Hye Nuffnang, Kali ni nak bercerita tentang nuffnang, alhamdulilah bekerjasama dengannya, sha dah 2 kali cashout (satu belum paid) kali Pertama dan Kedua banyak dia bagi BE dekat Blog sha..thanks sangat2 

Cerita BE dari Nuffnang

Secara tidak langsung entry pasal BE ni, meningkatkan view page tau..mempromosikan dan dapat income..bukan susah nak cari duit dari blogging ni, yang penting kita tetap aktif dan jaga rule dari nuffnang..Insyallah..

Setakat ni belum ada lagi dapat jemputan tuk hadiri event dari nuffnang, heeee maklumlah blogger biasa ja, hahaha..tapi apapun, tak rugi bela nuffnang ni :D

TQ Nuffnang, 
penjana income anda :D



Alhamdulilah, itu ja sha mampu nak cakap bila rezeki Allah datang bergolek dalam blog usang ni, jarang sangat nak update disebabkan masalah internet, cepat sangat habis DATA..rrrr...pakainya sekejap ja..sabar je la awak :D

tinggal 2 BE ja running dalam blog ni...tolong klik ya..insyallah nanti kita balas balik :D

BE | Huawei Ascend P7

by on June 15, 2014
Alhamdulilah, itu ja sha mampu nak cakap bila rezeki Allah datang bergolek dalam blog usang ni, jarang sangat nak update disebabk...
TROFAST series
alhamdulilah setelah berjaya $$ di cash out kan [SINI] nuffnang bagi BE kedua bulan May, hihi..kali ni BE yang aktif sekarang tengah menari2 dalam blog, sha dah klik opss..saja nak tgk apa yang special..kot2 ada berminat..kan :P


BE | IKEA - Children

by on May 05, 2014
alhamdulilah setelah berjaya $$ di cash out kan [ SINI ] nuffnang bagi BE kedua bulan May, hihi..kali ni BE yang aktif sekarang tengah...

Alhamdulilah, nuffnang selamat di cashout kan..untuk kali ke dua, amount tetap sama..haks..tak bole nak kumpul banyak2 takut sangat disuspended kan..sekarang tunggu sebulan untuk terima cek..lepas tu shopping raya..yeahhh :)
1st BE in May, alhamdulilah sat lagi mau cashout nuffnang, menjadikan my BE 4 running in my blog..thanks so much nuff and the clickers hihi

if interested dengan kereta ni..bolej klik VW Jetta CKD Launch tq :)


Alhamdulilah NUFFNANG dah boleh cash out :D dan terima kasih sekali lagi untuk BE Libresse  bulan april
Suka ja dengan nuffnang yang suka sangat bagi BE ni :P
Herbal Essenceopzzpinky14 Mar 2014On Going

DiGi - Project Redopzzpinky20 Mar 2014On Going


Ford Fiesta Phase 2opzzpinky25 Mar 2014On Going


2014 OHM Colgateopzzpinky04 Apr 2014On Going


Inti 2014 Cycle 2 Degree ...opzzpinky07 Apr 2014On Going


Alhamdulilah, dapat BE lagi dari Nuffang...2 BE cau, 2 BE lagi datang..yeahhh..hihi..

#sha seriusly tiada mood mau blogging, tapi Insyallah Contest nanti sha publish bila dah tamat nanti 8hb ni :)

2 BE untuk Bulan April

by on April 07, 2014
Herbal Essence opzzpinky 14 Mar 2014 On Going DiGi - Project Red opzzpinky 20 Mar 2014 On Going Ford Fiesta Phase 2 opzzpinky 25 Mar ...

Pagi tadi kecoh dekat FB blogger hebat2 dapat BE, sekali dua dorang dapat, kak shida smpai 7 BE running dalam blog..wow..rezeki dia..yang sha cuma tiga, tadi baru dapat satu, alhamdulilah, TERIMA KASIH Nuffnang, baik sungguh hati..

BE | DIGI Project Red

by on March 20, 2014
Pagi tadi kecoh dekat FB blogger hebat2 dapat BE, sekali dua dorang dapat, kak shida smpai 7 BE running dalam blog..wow..rezeki dia....
Alhamdulilah, ada lagi BE melekat bulan mac di blog ini, terima kasih nuffnang, kemarin dulu dapat Herbal Essence, tadi pagi nampak iklan ni menari2 dalam blog sha..jemput klik yup :)

Kfc mengeluarkan Burger terbaru iaitu Zinger, ada iklan ni dekat TV kan..actually sha peminat tegar KFC, suka makan ayam dan coleslaw..pergghhh...rasanya kalau kerja KFC mesti gemuk haha..