Showing posts with label pemenang. Show all posts
Showing posts with label pemenang. Show all posts

So exciting sebab dah lama tak menang GA/Contest..haha..adapun menang tak sampai2 hadiah..sabar ja lah..so kali ni join Contest Sheda, blog comel..tak sangka blog sha comel juga kan..hihi..Alhamdulilah dapat juga topup, shawl dan brooch...thanks penganjur http://www.shedaucu.com/ dan sponsor http://www.wawaashihara.com/ dan http://www.azhafizah.com/ jom kita follow mereka :)





Maaf semua sebab kena umum secara berperingkat, sha kena select betul2 part cerita candid korang sebab semuanya owsem so bagi berlaku adil sha tukarkan kepada LIKE terbanyak...sebab penat orang tu promote kumpul like..hihi maaf ya lambat bagitau...hihi..ok bagi korang yang belum claim lagi hadiah..boleh jenguk
 Pemenang Contest Gambar Candid Part 1



Top Refferral
RM 10 Topup + Keychain, Doodle+Vector
CLAIM HERE - Sila PM Nama,Alamat, No HP dan Plan Sim
untuk doodle dan vector sila PM sponsor INI


Like Terbanyak
RM 10 Topup + Keychain, Doodle+Vector
CLAIM HERE - Sila PM Nama,Alamat, No HP dan Plan Sim
untuk doodle dan vector sila PM sponsor INI


Random 
1x RM 10 Cash
http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/contest-gambar-candid-by-sharina.html
CLAIM HERE - Sila PM Nama dan No. Acc 

Tahniah..sha akan proses semua claim kepada sponsor masing2, as long as korang claim tau :)


Tahniah diucapkan kepada semua peserta, Alhamdulilah kali ini rezeki korang, dan jangan lupa claim hadiah anda..sila semak no bertuah anda di SENARAI PESERTA tapi sebelum itu, klik sini untuk memenuhi syarat..hihi..thanks :)
Top Refferal (Eskinol, Inner Bawal, RM 5 Topup,1x 5Sachets Collogen Powder)
Claim Sini

1 blogger pertama dan terakhir yang join akan dapat RM 10 Topup - Claim Sini
No 1
No 82

Random :-
2x 5 sachets Collogen Powder by Najmi - Claim Sini
No 53
No 47

Tudung by Alyssa - Claim Sini
No 20

Shawl halfmoon by Suejana - Claim Sini
No 18
2x Shawl by Kina - Claim Sini
No 9
No 6
5x Blogger Card + Mini Calender by Sha dhira - Claim Sini
No 12
No 15
No 64
No 8
No 72
Cara Claim :-
Assalamualaikum saya pemenang dari Opzzpinky GA, nak claim hadiah, first of all thanks sponsor 
ini details saya..
Nama :
Alamat :
No Hp :
Link blog :
No bertuah :
Hadiah dimenangi :
tq :)
tahniah semua !! nantikan Contest di Fan Page Blog opzzpinky, jika berminat untuk sponsor sila PM sha di FB ya Add Sharina Elyana

Alhamdulilah baru ada masa nak buat entry pasal pemenang ni...apapun tahniah kepada pemenang top referral dan like terbanyak di SINI, sha akui semua blog peserta cute2 tapi sha mesti pilih satu yang sangat menarik hati sha..dan seterusnya bagi kategori blog pilihan sha pula adalah

http://myraazmee.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
Semestinya sha suka blog color pink, dan yang penting KEMAS dengan widget2 yang simple, part header sha suka word rainbow tu..sweet sangat, ala2 kawaii kan..
HADIAH
(Rm10 Cash, Vcoa, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark, Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)

Claim Here (Bagi alamat)

--------------------------------------------------------------------------------------

Kategori Random

2x Inner Bawal - Claim Here (Bagi alamat)
  1. http://belognoordiana.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  2. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
1x Shawl - Claim Here (Bagi alamat)
  1. http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
10x keychain Claim Here (Bagi alamat)
  1. http://www.sigadismerah.my/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  2. http://www.ainizakaria.my/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  3. http://nieshacupipicupido.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  4. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/12/assalamualaikum-psttt-blog-opzzpinky.html
  5. http://azyanramle.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  6. http://queenamylia.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharin.html
  7. http://najihah90.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  8. http://www.mojatcerewet.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  9. http://lollista.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  10. http://jombercontest.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
7x Topup RM 5- Claim Here (Bagi No.HP & Plan Sim)
  1. http://filzahazzahra.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  2. http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  3. http://justforfund.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  4. http://lemoncandy-angel.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  5. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/12/content-blog-tercute-by-sharina.html
  6. http://eydaafydaa.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  7. http://troublemaker291.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
2x Mask- Claim Here (Bagi alamat)
  1. http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  2. http://hanis-vess.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
100% menggunakan Khidmat Random.org, dan sha langsung tak pilih kasih sama ada pemenang diatas adalah kawan sha or tidak !! itu semua disebabkan nasib korang yang random.org pilih, so jangan lupa entry terima kasih kepada sponsor :) insyallah next GA, will coming soon...
-TAMAT-
alhamdulilah, terima kasih semua yang join, para likers, dan follower..maka berakhirnya contest 2013 ini dengan jayanya, yeahh..malam ini nak umum 2 kategori iaitu Top Refferal dan Like terbanyak

HADIAH : Blog TERcute - Like Terbanyak
(Rm10 Cash, Vcoa, Dompet, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark,  Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)

HADIAH : Top Referral
(Brooch, keychain, Bookmark, Shawl Half Moon, Mask)

itulah pemenangnya dan pemenang adalah orang yang sama, atas usaha dia promote maka dia dapat 14 HADIAH !! wah..tahniah..tahniah !! yuyu @ http://artisarainbow.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html

SILA PM SHA YAAA !!
---------------------------------------------------------------------------------------

Untuk 2 lagi kategori iaitu Blog Pilihan sha, Random sha akan umumkan pada ahad ini ya..sementara tu korang bolehlah BW peserta di SINI, mana tau dapat hadiah hihi..sha suka orang yang tak sombong tauuu!!
tq


Iklan sebentar
Tolong Like Pic sha di atas ni ya (klik gambar)
terima kasih :)


Assalamualaikum
Maka berakhirlah debaran penantian korang yang tertundah, tanpa buang masa..korang pun dah tak peduli lagi dengan apa yang sha ingin sampaikan..:P mari kita tengok siapa yang menang :)


Top Referrel [Hadiah : Topup RM5 + 1x Keychain Dari Sabah] Claim SINI
Dari blog FD :- 
61. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
Dari Blog Sha :-
112. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html


-SENARAI PESERTA-


5 Peserta Random dari Sha [Hadiah : 1x Shiseido Mask] Claim SINI
3
47
99
28
11

5 Peserta Random dari FD [Hadiah : 1x Button Badge Blogger] Claim SINI
133
84
35
74
57

Tahniah semuanya...jangan lupa claim hadiah tauuu..dan jangan lupa ucap terima kasih kat sponsor yang baik hati..insyallah ada rezeki sha buat lagi :)

Assalamualaikum

Tahniah !! sha ucapkan bagi mereka yang menang..memang luck korang dibulan Ramadhan ini, bagi yang tak menang..jangan sedih Insyallah lepas ini akan ada GA..hihi..sebelum itu, bagi top referral hadiah terpaksa ditukar kepada t-shirt hope korang suka ya..

-List Peserta-


[2x Top Referral]
T-Shirt I Love Opzzpinky
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/07/giveway-like-ja-bah-by-sharina.html
http://www.fatindiana.com/2013/07/ga-like-ja-bah-by-sharina.html


Pure Marine Collogen Gred AAA
1. Kump 7 No 1
2. Kump 1 No 3

Balang Cookies ChocChip
1. Kump 1 No 1
2. Kump 5 No 10

Kek tiraMisu & Towel CupCake
1. Kump 5 No 1
2. Kump 3 No 8

RM 10 Cash
1. Kump 1 No 6
2. Kump 2 No 2
3. Kump 6 No 8
4. Kump 4 No 10
5. Kump 5 No 7

RM 5 Topup
1. Kump 4 No 7
2. Kump 2 No 9
3. Kump 3 No. 3


Claim hadiah di LINK - Sertakan details dibawah

Nama : 
Link penyertaan :
No peserta : Kumpulan _ No _ 
Hadiah :
No Hp :
Alamat (untuk barangan) :
Plan (untuk topup) :
No acc Maybank (untuk RM 10 cash) :
Saiz baju (untuk t-shirt) :

Note : Hantar secepatnya..jika berminat, sebelum 30hb July
(untuk baju sila hantar malam ini ya..nak pos besok )



Assalamualaikum

Tahniah dengan jayanya..hihi seramai 40 peserta yang joined this contest..alhamdulilah..habis juga..so today I will announces the winners..22 pemenang akan dapat hadiah dari sponsor :)


3 Like Header Terbanyak
Hadiah - T-Shirt & Bag Woven (I Love Blog Opzzpinky)
Contact : Umie

http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html - 406
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html - 356
http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html - 312


4x pemenang berdasarkan HEADER OWSEM (Kreatif/Kemas/Cute)
Hadiah - Bedak Arab, Topup RM 5 
Contact : Sha

http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
http://misspaiepal.blogspot.com/2013/05/contest-header-owsem-by-sharina.html

 Hadiah -  Choc Box dan Topup RM 5
Contact : Sha

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/05/join-contest-headerku-owsem-by-sharina.html

1x pemenang TOP REFERRAL 
Hadiah - Mustache Necklace
Contact : Fatin Diana

http://www.nabilabiela.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

2x saguhati TOP REFERRAL 
Hadiah - Bookmark 
Contact : Fatin Diana

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html


-SENARAI PESERTA-

5x pemenang Random.org
Hadiah - Review Blog Oleh Blogger Aisyah Humairah
 6|19|26|25|32


5x pemenang Random.org
Hadiah - Review Blog Oleh Blogger Nabila Medan
7|27|3|10|34


3x pemenang yang SPORTING (kunjung peserta lain)
Hadiah - Buku Cerita Kanak-Kanak + Review by Sharina
Email : rohana.athmad@gmail.com

28 |9 |2


Cara Claim Hadiah

Beri details dibawah dengan sponsor masing2, pastikan korang buat entry penghargaan untuk mereka ya ^^

Nama : 
Url Blog & No Peserta : 
Hadiah yang dimenangi :
Alamat & No. Telephone : 
Saiz Baju (untuk T-Shirt sahaja) : 
Plan Sim (untuk topup sahaja) : 
Tulisan pada Choc (untuk Choc box sahaja) :


Bagi pemenang Review, sila contact sponsor dan bagi link blog sahaja :)


Keputusan adalah MUKTAMAD
sebarang pertukaran hadiah tidak dibenarkan
claim hadiah selama seminggu jika tidak hadiah akan burn :)
tahniah..
klik banner kalau nak join

Tengok hadiah dari sponsor yang HEBAT [sini]

Assalamualaikum
terima kasih korang yang sporting join contest sha..korang memang owsem kan..kan..hihi
meh kita BW peserta yang join..aah..ada hadiah juga bagi mereka yang rajin BW..hihi..
gud luck ya

1. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
2. http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
3. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
4. http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
5. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
6. http://ayinzpunyablog.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
7. http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
8. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
9. http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/05/join-contest-headerku-owsem-by-sharina.html
10. http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
11. http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
12. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
13. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
14. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
15.http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
16.http://azyanramle.blogspot.com/2013/05/blog-post.html
17.http://nazwww.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
18.http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
19.http://farahanidzaharis.blogspot.com/2013/05/klik-banner-kalau-nak-join.html
20. http://www.nabilabiela.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
21.http://www.cikfie.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
22.http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
23.http://anis-tikah.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
24.http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
25.http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
26. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
27.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
28.http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
29.http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
30.http://floraflo15.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
31.http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
32.http://arenaeye4.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
33http://arrienlove.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
34. http://little-cuteblog.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
35.http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
36. http://wanyyminho.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
37.http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
38.http://keyranazleen.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
39.http://misspaiepal.blogspot.com/2013/05/contest-header-owsem-by-sharina.html
40.http://animeandmangalyrics.blogspot.com/2013/05/blog-post.html

Assalamualaikum

sorry sangat2 sha demam..jadi ada lagi yang belum BW nanti da ok nanti sha balas k..

-SENARAI PESERTA-

2x PMC dari Beta Kupu<-- claim
group 5 - 1
group 8 - 2


2x Topup dari Paly <-- claim
group 2 - 4
group 3 - 1

tahniah semua..terima kasih sebab join..insyallah nantikan GA ke 4 :)
Assalamualaikum

terima kasih tidak terhinggan buat korang yang telah join :) [link] so pagi ini sha akan umumkan pemenang bagi 2x Sabun susu beras kologen dari Kak Syiela

No 22 : akusukaketawa.blogspot.com
No 4 : ohthrillers.blogspot.com 

Sila bagi detail di FB Kak Syiela

Seterusnya sha akan umumkan pemenang bagi 4x brooch dari Yana

No 9 : http://ain-nadia.blogspot.com/
No 29 : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/
No 17 : http://indahsutera0605.blogspot.com/
No 15 : http://itsliquidpaper.blogspot.com/

Sila bagi detail di FB Yana

tarikh claim sampai seminggu ya :)

Tahniah semua..bagi yang tak dapat hadiah insyallah lepas ni sha akan buat GA lagi..teruskan menyokong blog sha ^^

Assalamualaikum

thanks to 55 peserta yang dah join..sambutan kurang sikit sebab sha kurang promote..hihi..sha busy lately..tu yang awalkan tarikh tutup..so malam ni la pengumumannya..

1x Brooch dari ct Zawiah
18
contact : Ct Zawiah

2x Topup dan 1x Iklan blog sebulan dari hana
topup RM 5 : 46 |53
Iklan blog sebulan : 3
contact : Hana

1x Rantai mutiara dari myra 
27
contact : Myra

#sila contact sponsor cepat2 limit sampai 1 minggu..tiada claim hadiah lagi..

tahniah semua pemenang..yang tak menang jangan bersedih ya..adat permainan kan..ada kalah dan menang..next GA akan ditangguhkan sebab sha dah nak exam..maybe akan dibuat pada pertengahan bulan 4..lepas exam..wish me gud luck ya...
Assalamualaikum
tahniah..kepada yang menang..kepada yang belum bagi details cepat2 bagi..sebelum jam 8 malam ini kalau tak sha akan bagi kat peserta yang betul2 mahu hadiah tu..pemilihan melalui random..akan dibuat di Fan Page FB sha..tunggu tau..
hadiah yang masih ada
2x topup RM 5 dari Hani
2x Sabun Susu beras kologen dari kak syiela
4x iklan free 1 minggu dari sharina
Senarai pemenang
banyak lagi hadiah tu..rugi tak claim kan...

Kepada pemenang #1 GA

by on March 19, 2013
Assalamualaikum tahniah..kepada yang menang..kepada yang belum bagi details cepat2 bagi..sebelum jam 8 malam ini kalau tak sha akan bag...

Assalamualaikum

very luck today..alhamdulilah..sha menang topup RM5..dari GA [tengok banner]
dan kalau korang ada join jom..semak

Senarai Pemenang Big GA

Tahniah semua :)

Menang Topup GA

by on March 01, 2013
Assalamualaikum very luck today..alhamdulilah..sha menang topup RM5..dari GA [tengok banner] dan kalau korang ada join jom..semak...
Be alert..lepas ni no more entry pasal GA ni..ala..come on..sha boring nak cari pemenang lagi..so semua dah terisi..tahniah you guys bagi kerjasama..even ada yang tak dapat apa yang dia nak..ada gak yang pilih 3 sekali gus..amboi..tak apa..sha pilih berdasarkan siapa cepat dia dapat !! hehe..yang dapat tu tahniah..yang tak dapat bukan rezeki korang..jangan sedih yaaa..nanti try lagi :P
Topup RM 5 --> INI, INI dan INI 
Accessories HP --> INI,INI dan INI
Review by Apit --> INI
Review by Shida--> INI
 Edit blog window picture --> INI

Sila check blog korang bertuah ke dak..haha..then lau berjaya bolehlah PM sha kat SINI
PM cepat2 tau...bye...

Thanks a lot to that guys yang menjadi top referral on my GA..guess who? hehe...of coz girl and boy yang tersangatlah femes..dah tau bayang2 nya..hehe..they are...



TOP REFERRAL Wang Tunai RM50 x 2 pemenang


12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html
95. http://www.amercorner.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html


Tahniah..mesti korang happy kan :P korang berdua kena buat entry thnks to Atiqah Nasibah sebab sponsor wang tunai sebanyak ni..MESTI tau !! lepas tu baru PM sha --> SINI masa diberi 2 hari sahaja :P then akan digantikan if xda yang claim.. dan korang dah dpt hadiah..dah tersingkir untuk pemilihan nanti..bagi peluang kat orang lain pula ya :P

Pemenang seterusnya akan diumumkan pada 20.12.2012 :) harap bersabar dan rajin2 lah BW..thanks and good luck !!