Showing posts with label lyssa. Show all posts
Showing posts with label lyssa. Show all posts


Nota Pink : 1st time join segmen dari lyssa..excited lor..haha..banner lyssa cute..jom kita tengok conversation sha dengan lyssa tadi..heheh..pandailah ~ 

Lyssa : kenapa korang berblog ? 
Sha : Saja suka-suka

Lyssa : Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? 
Sha : dari kawan..tengok dia boleh meluah kat blog

Lyssa : Apa tujuan utama/asal korang berblog ? 
Sha : em..nak ada blog sendiri hehe

Lyssa : Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Sha : menarik? meh tengok sendiri..header baru..comel x..?

Lyssa : siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la .. 
Sha : Kamu !! :P




Wah!! dah buat application sendiri lyssa ni..tahniah..memang cute ja gambar tu..kalau korang nak try application ni..pergi kat Fan page lyssa..klik ucapan lyssa
Sha lambat buat entry pasal undi lyssa..tapi tak apa..tetap nak sokong dan undi lyssa comey..kenapa nak undi dia??
Lyssa telah pun menjadi salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award ! Finalist hanya dipilih seramai 5 orang sahaja dan Lyssa lah salah seorang daripada mereka . 
Alhamdulilah rezeki Lyssa..Tahniah !! and gud luck..

Cara-Cara Mengundi Lyssa

Selain itu mengundi korang boleh dapat Voucher RM300 dari Levis..

Ni banner khas buat Cik Lyssa..

sorry curik gambar kamu

Jom Undi Lyssa

by on July 22, 2012
Sha lambat buat entry pasal undi lyssa..tapi tak apa..tetap nak sokong dan undi lyssa comey..kenapa nak undi dia?? Lyssa telah pun menjadi s...