Showing posts with label like. Show all posts
Showing posts with label like. Show all posts


Sha tak pastilah korang dah tau ke belum tentang tutorial ni, sebab sha baru cuba petang tadi, ingat tak menjadi, tu yang delete entyr 1st, last2 jadik juga haha..alhamdulilah, lepas ni bolelah promote pic contest korang dengan butang like yang sangat mudah orang nak klik kannn

Cara Letak Butang Like Picture Contest di Entry
1. Klik link pic contest anda
2. klik embed post pada gambar dibawah


3. Copy code seperti gambar dibawah dan Paste pada entry (HTML)


ahh..senang kan??? jom LIKE PICTURE CONTEST SHA !!! di sini..terima kasihh

Klik banner kalau nak join

Assalamualaikum

Now dah tiba masanya untuk sha upload header2 korang yang cute miut tu..dah upload pun hihi..ternyata teramat sukar ya..huhu..nak sama kan header dengan nombor penyertaan, nak save header satu2..lagi-lagi header korang tak boleh right click..huh~

maklum lah 1st time buat hihi..alhamdulilah ramai gak join..thanks sangat2..jangan lupa suru kawan2 like fan page sha juga tauu~

JOM TOLONG KAWAN - KAWAN LIKE HEADER DORANG
-SINI-

Sesi Like Header

by on May 20, 2013
Klik banner kalau nak join Assalamualaikum Now dah tiba masanya untuk sha upload header2 korang yang cute miut tu..dah upload pun...