Showing posts with label laptopku. Show all posts
Showing posts with label laptopku. Show all posts
Assalamualaikum

hye korang..lambat sha update hari ini kan? huhuh..laptop kena masuk ICU sebab demam panas..hihih..cm betul pula kan..tak lah..tadi pagi sha hantar kat kawan suruh dia services kipas kat laptop..nak harapkan sha services boleh ja..tapi takut nanti tak tahu nak pasang balik hahaha...

Insyallah lepas services nanti, boleh sambung edit blog dan update ya..(sha akan auto publish)
harap sangat lepas services, laptop jadi super power..takdanya sekat2 lagi..hehe..

Laptop Masuk ICU

by on February 21, 2013
Assalamualaikum hye korang..lambat sha update hari ini kan? huhuh..laptop kena masuk ICU sebab demam panas..hihih..cm betul pula kan..t...