Showing posts with label kosong. Show all posts
Showing posts with label kosong. Show all posts

Assalamualaikum

Hari ni sha kerja malam..huhu..tak suka..tak suka...tapi apa boleh buat...kan..kan..so mata sha ni nda mau tidur..kalau malam boleh berjaga okla..huhu..so boring2 dibilik, lapar pula..jom makan maggie sedap, kering punya..haha..sapa pengemar maggie boleh buat maggie ni jadi keropok..memang sedap...

Nantikan CONTEST BLOG TERCUTE pada 12 am - 6 Disember ini :P

Makan Maggie Sedap

by on December 05, 2013
Assalamualaikum Hari ni sha kerja malam..huhu..tak suka..tak suka...tapi apa boleh buat...kan..kan..so mata sha ni nda mau tidur.....

Jumpa di FB, jadi sha copy, nak share kat kawan2 yang sedang dilanda banjir, semoga dipermudahkan, berhati2 ketika banjir, packing mana yang penting, sha setakat ni belum pernah alami, di Sabah ni, ada juga jalan yang selalu banjir kalau hujan lebat, contohnya Menggatal, Bandar Sierra, area KK la, so sentiasa hati2 ok..:)

Assalamualaikum
Rindu, apa tu maksudnya tu hihi...saja ja bah, rindu sama blog, sebab busy kerja kan, pulang rumah pun buat blog orang pula, begini la ni cari makan, busy ja kerja..alhamdulilah..dengan blog bole buat duit makan sendiri..untung kan..

ok actually rindu sama someone..tapi...


tapi lebih baik doa sama2, minta dengan Allah, lagi sweet kan :)
Ya Allah aku rindu dia..dia..dan dia..hihi..

Rindu

by on November 29, 2013
Assalamualaikum Rindu, apa tu maksudnya tu hihi...saja ja bah, rindu sama blog, sebab busy kerja kan, pulang rumah pun buat blog ora...






Assalamualaikum

Alhamdulilah ada juga orang nak offer sponsor kat blog sha ni..hihi..tapi sayangnya..sha langsung tak check email..dah deadline dah..17 July..apa nak buat kan..bukan rezeki sha..huhu..kalau tak dah dapat beli baju raya hihi..

So pengajarannya..kemas kini email anda dan sentiasa lah tengok email ya..huh !!