Showing posts with label kl im coming. Show all posts
Showing posts with label kl im coming. Show all posts
Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah Alam, so exciting Fly awal pada 17hb haha..5 hari disana menghabiskan duit yang ada..penat kerja kumpul duit, bila dah masanya duit dah macam air paip ja kan :D

Ada nak belanja sha makan otak-otak? hihi

Come to KL again

by on May 07, 2014
Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah A...
Assalamualaikum

1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersangatlah jauh :( even guna LRT huhu..patah kaki..request kasut roda plesss !!

tapi sha suka naik LRT, guess what ? di Sabah tiada benda tu, sebab sangat jimat masa dan jimat duit, lagi..sha suka masukkan token :P sakai !!!

shopping time ~~

1st time naik LRT

by on October 31, 2013
Assalamualaikum 1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersan...

Assalamualaikum..

Aduhai..kali kedua pergi KL, masih teringin nak jejakkan kaki ke sini, Pertama kali tu sha pergi SNOW WALK then kali kedua ni, just jalan2 release kan stress sambil melihat keindahaan lampu2 disini..damai ja rasa :)





Cerita pasal apa ni? erk? hehe..korang dah tahu kan yang sha nak lakon filem KL..Im coming :P betul lah hehe..tak..hari tu sha ada plan nak pergi semenanjung..jalan-2 cari makanan yang sedap-2 kat sana <-- bukan motif sebenar :)

jadi..sha sudah confirm tiket yang tak berapa nak murah..haha..kedekut punya airasia :P  sha akan tiba di KLIA pada 18hb januari 2013..punyalah..lama lagi tu..sajalah korang ..
nak mention di sini kui kui kui..kata orang nak jumpa tu kenalah infom awai2 kan??

so kalau korang free..jom jumpa..sha teringin nak kenai2 korang hehehe..tapi sha ni pemalu tau..