Showing posts with label kl. Show all posts
Showing posts with label kl. Show all posts
Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah Alam, so exciting Fly awal pada 17hb haha..5 hari disana menghabiskan duit yang ada..penat kerja kumpul duit, bila dah masanya duit dah macam air paip ja kan :D

Ada nak belanja sha makan otak-otak? hihi

Come to KL again

by on May 07, 2014
Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah A...
Assalamualaikum

1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersangatlah jauh :( even guna LRT huhu..patah kaki..request kasut roda plesss !!

tapi sha suka naik LRT, guess what ? di Sabah tiada benda tu, sebab sangat jimat masa dan jimat duit, lagi..sha suka masukkan token :P sakai !!!

shopping time ~~

1st time naik LRT

by on October 31, 2013
Assalamualaikum 1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersan...

Assalamualaikum..

Aduhai..kali kedua pergi KL, masih teringin nak jejakkan kaki ke sini, Pertama kali tu sha pergi SNOW WALK then kali kedua ni, just jalan2 release kan stress sambil melihat keindahaan lampu2 disini..damai ja rasa :)



Pulang ja dari sini, terus banyak tekanan..happy dr jalan2..belum hilang lagi, dah menghadap buku..dah lumrah seorang student apa boleh buat..hehe..nak cemerlang kenalah study kan..yup minggu ni ada 2 test pagi tadi dah lepas satu..move on another test besok..malam ni kena study..macam manalah nak kekalkan 300 ni..haih..besok kena buat projek luar kelas pula..
masih tak ada masa nak update pasal my trip ke KL em..gambar tak dapat lagi..soon ok :) apa yang masih ada bau dr KL tu? kalau makanan confirm dah habis haha..so nantikan entry seterusnya hehe..