Showing posts with label kek bajet. Show all posts
Showing posts with label kek bajet. Show all posts

Assalamualaikum, dalam minggu ini saja 2x orang order kek bajet untuk birthday ini adalah 2 customer pertama sha, dari customer beli karpet sampailah dia try kek bajet 1pek RM5, dia kata sedap lepas tu dia mahu order pula kek bajet untuk birthday kawan nya perisa coklat, satu lagi pun sama, anty sha dekat rumah, try kek bajet 6pek semua flavor dia try. Ngam2 bulan ni hari jadi ibu nya iaitu nenek hajah, so dia order kek vanila, Alhamdulilah walaupun busy buat kek bajet 1pek rm5 tu, busy dengan anak kecil sha terharu ada juga orang order kek dengan sha iyala deko tak seberapa, tapi rasanya sha yakin sedap hihi

terima kasih sis adawia order kek coklat, actually kek ni untuk kawannya, dia dah booking date bulan 1 nanti tuk anak nya pula..tq sis

tq anty order kek dan yakin sama hasil tgn anak buah mu ni hahaha..selamat hari ulang tahun buat nenek hajah..semoga sihat selalu

Tahun ni agak mencabar jugalah. Setakat tahun ini sha baru open order dan ini antara kek yang sha buat untuk tahun ini dengan resepi baru yang sha belajar dari pjj, agak lama juga belajar selain dari buat kek untuk birthday anak, adik dan ipar semuanya puas hati dengan rasa dan deko baru sha open order 

Bagi area sandakan sabah, jangan malu segan kalau nak order kek bajet untuk birthday bole roger sha fb sharina saimon..