Showing posts with label iklan. Show all posts
Showing posts with label iklan. Show all posts


Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha maklumlah blog sendu ja, earning pun slow, bukan lagi slow..kadang langsung zero..rasa macam give up dah ni dengan adsense.

Bila naik, sha rasa macam nak ja hari-hari update, sha tak pernah lagi cash out..kesiannya haha..2017 sha start apply adsense, time tu laju ja earning masuk, start dari akhir tahun sha dah busy dengan persiapan kahwin, blog pun terabai..adsense merajuk kot..lagi la selepas kahwin sha dah macam jauh ja nak update blog haha..then sha perasan macam ada pernah tukar template sebab bosan konon..lastly earning pun dah zero haha..padan muka..

Kak pip cakap ala sha buat ja entry santai pasal edan, asalkan rajin up entry..betul juga kan..kadang kita buat sebab minat pun boleh jadi rezeki masuk..hihi baiklah kak pip..sha try sehabis baik..sekarang ni susah sikit buka laptop, edan nampak ja terus dia datang duduk sekali tekan-tekan keyboard..errrrr..kena tunggu dia tidur memang sha pun ikut tidur sekali haha..

Any tips dari sifu ads, maybe? hihihi..
Sempena menghargai pembaca/pengunjung blog sha yang paling sporting..sha nak bagi free tapak iklan sebulan...untuk 10 yang terawal..wah bestnya kannn..syarat simple ja..nampak ja post sha ni..terus cepat2 komen tauu...

Syarat :-
  1. Follow Blog Sha
  2. Komen Link blog dan letak link Banner/Gambar berukuran 500x300
  3. Bagi Nama blog korang
Hanya untuk 10 yang terawal ja tau...dan hanya untuk 1 bulan sahaja
Start 06/09-06/10..selepas tu boleh sambung beriklan di blog sha secara berbayar..ala murah jaaaa

Sha baru update header..kalau korang perasan laaa...simple ja kan..haha..
Comel tak?

*Tshirt yang available hanya berwarna HITAM sahaja

Material : 100% cotton
Size Available : S , M , L , XL , XXL, XXL
Colour available : OREN , YELLOW , RED , GREEN , PINK

TAMBAHAN :
letak link/url blog dibawah kotak I AM : RM5
Nombor pada lengan baju : RM5

Tempoh Pre-order:
Batch1 : 09/06/2014 - 21/06/2014
Batch2 : 22/06/2014 - 04/07/2014

Jika berminat untuk menempah..hubungi kami di
Whatsapp : 012-4663861
Email : eira.shamiera@yahoo.com


TEMPAHAN BUTTON BADGE VERSI I AM

Jika Berminat..boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut

Hye korang, jom beli baju printing I am dan Geek, saiz S - 2XL, untuk budak 2-6 tahun pun ada, macam2 warna available Whatsapp sha 012 8427478

Order sampai 3hb Jun dan akan siap seminggu termasuk penghantaraan, harga seperti diatas
Pakej baru:
Beli 1 botol Harum Malam dan 1 botol wira malam
PERCUMA 1 Botol air maqbul dengan campuran air zamzam & 30juzuk Al Quran

Harga  RM70 
Termasuk poslaju
*sementara stok masih ada :)