Showing posts with label iklan. Show all posts
Showing posts with label iklan. Show all posts


Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha maklumlah blog sendu ja, earning pun slow, bukan lagi slow..kadang langsung zero..rasa macam give up dah ni dengan adsense.

Bila naik, sha rasa macam nak ja hari-hari update, sha tak pernah lagi cash out..kesiannya haha..2017 sha start apply adsense, time tu laju ja earning masuk, start dari akhir tahun sha dah busy dengan persiapan kahwin, blog pun terabai..adsense merajuk kot..lagi la selepas kahwin sha dah macam jauh ja nak update blog haha..then sha perasan macam ada pernah tukar template sebab bosan konon..lastly earning pun dah zero haha..padan muka..

Kak pip cakap ala sha buat ja entry santai pasal edan, asalkan rajin up entry..betul juga kan..kadang kita buat sebab minat pun boleh jadi rezeki masuk..hihi baiklah kak pip..sha try sehabis baik..sekarang ni susah sikit buka laptop, edan nampak ja terus dia datang duduk sekali tekan-tekan keyboard..errrrr..kena tunggu dia tidur memang sha pun ikut tidur sekali haha..

Any tips dari sifu ads, maybe? hihihi..
Sempena menghargai pembaca/pengunjung blog sha yang paling sporting..sha nak bagi free tapak iklan sebulan...untuk 10 yang terawal..wah bestnya kannn..syarat simple ja..nampak ja post sha ni..terus cepat2 komen tauu...

Syarat :-
  1. Follow Blog Sha
  2. Komen Link blog dan letak link Banner/Gambar berukuran 500x300
  3. Bagi Nama blog korang
Hanya untuk 10 yang terawal ja tau...dan hanya untuk 1 bulan sahaja
Start 06/09-06/10..selepas tu boleh sambung beriklan di blog sha secara berbayar..ala murah jaaaa

Sha baru update header..kalau korang perasan laaa...simple ja kan..haha..
Comel tak?

*Tshirt yang available hanya berwarna HITAM sahaja

Material : 100% cotton
Size Available : S , M , L , XL , XXL, XXL
Colour available : OREN , YELLOW , RED , GREEN , PINK

TAMBAHAN :
letak link/url blog dibawah kotak I AM : RM5
Nombor pada lengan baju : RM5

Tempoh Pre-order:
Batch1 : 09/06/2014 - 21/06/2014
Batch2 : 22/06/2014 - 04/07/2014

Jika berminat untuk menempah..hubungi kami di
Whatsapp : 012-4663861
Email : eira.shamiera@yahoo.com


TEMPAHAN BUTTON BADGE VERSI I AM

Jika Berminat..boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut

Hye korang, jom beli baju printing I am dan Geek, saiz S - 2XL, untuk budak 2-6 tahun pun ada, macam2 warna available Whatsapp sha 012 8427478

Order sampai 3hb Jun dan akan siap seminggu termasuk penghantaraan, harga seperti diatas
Pakej baru:
Beli 1 botol Harum Malam dan 1 botol wira malam
PERCUMA 1 Botol air maqbul dengan campuran air zamzam & 30juzuk Al Quran

Harga  RM70 
Termasuk poslaju
*sementara stok masih ada :)
Pening kepala nak fikirkan buah tangan untuk dijadikan hadiah majlis anda? ah kini tidak lagi, segalanya dihujung jari anda, Coklat memang sinonim dengan hadiah, tak kiralah hadiah untuk birthday atau pun majlis perkahwinan dan pertunangan, maklumlah dah musim orang kahwin..

Choco Wrapper gift menyajikan pelbagai jenis doorgift untuk tatapan korang, baik yang budak, hingga orang dewasa meminati choco buatan sendiri dari shop ini.
Sesuai untuk hantaran, comel gitu..


Tambahan korang boleh design sendiri nama, gambar untuk dijadikan sticker pada bungkusan coklat, wah sangat menarik kan? 
Untuk tempahan boleh terus contact :-
FBChoco Wraffer Gitf
Blog - chocowrappergift.blogspot.com
Emailchocowrappergift@gmail.com
Sms/whatsapp ke 018-4680613
Mereka yang ingin kurus, dan sangat perlukan produk kurus yang senang dan murah..mari sha nak share dengan korang. Kenali toksin yang menjadi punca anda gemuk, letih dan sakit sendi

APA ITU TOKSIN???
Toksin adalah bahan buangan beracun dalam tubuh manusia.Bahaya toksin, bukan sahaja boleh menghancurkan fungsi-fungsi pencernaan, bahkan, boleh mengikuti peredaran darah ke seluruh organ tubuh lalu merosakkan system sirkulasi manusia, organ-organ penyaring (system hati dan ginjal), dan organ-organ pengeluaran tubuh.


Oleh itu, anda perlukan satu penampal toksin untuk menyingkirkan kumbahan dalam badan dan kebaikannya adalah :-

1. Membantu mnyerap dan menyinkirkan racun toksin dalam tubuh
2. Melegakan kesakitan dan lenguh otot dan sendi.
3. Melegakan kesakitan GOUT.
4. Perbaiki peredaran darah.
5. Untuk melegakan sakit tumit dan tapak kaki - sesuai utk sesiapa yg selalu berdiri, berjalan lama, terutama untuk yang pakai kasut tumit tinggi...
6. Untuk membantu dalam mempercepatkan proses penurunan berat badan..
7. Untuk membantu merawat masalah jerawat
8. Untuk membantu merawat mereka yg masalah sinus / resdung
9. Untuk membantu melegakan sakit pinggang
10. Untuk penyakit-penyakit lain melalui titik refleksologi di tapak kaki
11. Membantu tidur yang lena.
12. Tingkatkan kecergasan.
13. Memperbaiki sistem penghadaman.

Untuk pengetahuan korang, sha juga menggunakan detox ini, alhamdulilah berat semakin berkurangan, dan nafsu makan teratur, tidur lena dan buang kumbahan teratur..tak rugi mencuba jika kesannya positif dan murah..kan..

So apa tunggu lagi..jom beli dekat sha dengan harga RM55 free Postage :) khas untuk pembaca Blog Opzzpinky sahaja..PM FB-Sharina Elyana atau Whatsapp 0128427478
Pengenalan

PhytoScience ini 100% bisnes online dan anda boleh untung 3k - 20k sehari. Ia boleh dilakukan secara online dalam Facebook dan boleh buat secara offline seperti aja krakan-rakan sekerja dengan menunjukkan module ini. Setiap bisnes pasti ada modal. Modal terdapat 3 pake jpenting iaitu RM275, RM1625 dan RM5405 sekali seumur hidup. Anda dijamin xsampai sebulan anda dah dapat modal!

Setiap yang join biz ini mereka akan dapat produk kesihatan yang betul-betul berkesan. Ia boleh merawat pelbagai penyakit. Jika ibu, ayah atau anda sendiri ada penyakit bolehlah gunakan produk ini. Lihatgambardibawahini penyakit2 ygbolehdirawat. Produknixperlujualpon. Sambil buat duit anda jugak boleh jalani kehidupan sihat bersama kluarga =)



MEREKA YANG SUDAH BERJAYA



SUDAH RAMAI SURI RUMAH YANG BEJAYA DENGAN BIZ MUDAH INI. KALAU MEREKA BOLEH BERJAYA BERDASARKAN PANDUAN YANG AKAN KAMI BERIKAN NANTI, KENAPA ANDA TIDAK BOLEH???


INCOME HARIAN


PENERANGAN
Ini adalah biz rangkaian, sampai satu masa nnti anda tak perlu buat apa2 pon duit masuk tiap2 hari.
Setiap org kena ada 2 kaki je iaitu kiri dan kanan. Contoh anda dah ada kiri dan kanan
Lepas tu kiri anda pula bkembang ada kiri kananj uga, kanan anda pon sama dia Berjaya bwak kiri kanan begitu juga sterusnya. Setiap yg berkembang dan lengkap kiri kanan anda akan dpat bonus.
Inilah dikatakan sebagai bonus pairing.

Penerangan Bonus Pairing
Bonus pairing berlaku apabila rangkaian kiri kanan lengkap. Contoh anda ambil pakej Silver selepas itu kiri kanan anda sudah ada org, masing2 ambil pakej Silver so anda akan dapat bonus pairing RM50. Ini tidak termasuk bonus anda bawa 2 org pakej silver tadi. Begitu jugak kalau downline anda Berjaya penuh kan kiri kanan diorang, anda sebagai leader mmng akan dapat bonus pairing. Selagi mereka masih dibawah rangkaian anda selagi itu lah anda akan dapat bonus pairing.

(Tgokgambardibawahnih, rangkaiandiabkembangsampaikandlammasaseharidiadpatdlam20k)

SENARAI PAKEJ
Terdapat 3 pakej iaitu pakej RM275, RM1625 dan RM5405 .

Kebanyakan mereka yang Berjaya diorang ambil pakej RM5405 sebab bonus yang besar

Ok beza untuk 3 pakej ni adalah sepert idibawah :

PakejRM275 (SILVER) :Maksimum income sehari RM500
PakejRM1625 (GOLD) :Maksimum income sehari RM3000
PakejRM5405 (MOBILE) : Unlimited Income sehari

Saya sarankan ambil pakej RM5405, kerana kalau anda ambil pakej RM1625 jika income sehari anda masa tu adalah RM10,000 anda Cuma dapat RM3000 sahaja begitu jugak dengan pakej RM275. Anda a kan dapat RM500 sahaja. Kira la berapa bnyak anda rugi? Kalau anda amek pakej RM5405, semua income sehari tu anda dapat. 

Tapi kalau yang xada modal, ambil la pakej mana yang anda mampu. Kalau anda tiada modal RM5405 atau RM1625 boleh saja mula dengan pakej RM275. 

 PEMBAHAGIAN BONUS

Lihat table dibawah ini :


  

Kalau tak faham boleh rujuk dibawah ini :

SILVER
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVER dapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM300 + Kalau kiri kanan ambil pakej  GOLDdapat bonus Pairing RM150
Bawak MOBILE dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej  MOBILEdapat bonus Pairing RM300

GOLD
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVERdapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej  GOLDdapat bonus Pairing RM300
Bawak MOBILE dapat RM1000 + Kalau kiri kanan ambil pakej MOBILEdapat bonus Pairing RM500

MOBILE
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVERdapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej GOLDdapat bonus Pairing RM300
Bawak MOBILE dapat RM2000 + Kalau kiri kanan ambil pakej MOBILEdapat bonus Pairing RM1000

Penerangan Bonus Pairing
Bonus pairing berlaku apabila rangkaian kiri kanan lengkap. Contoh anda ambil pakej Silver saya masukkan bawah anda sorang pakej Silver. Lepas tu anda Berjaya dapat sebelah lagi pakej Silver so, kiri kanan anda dah lengkap anda akan dpat bonus RM100 dan bonus pairing RM50. Kalau dua2 orang bawah tu anda yg bawak anda akan dapat RM250 sbb Silver bawak Silver bonus anda dapat RM100. Makin besar pakej anda ambil makin besar bonus anda dapat. 

 

 PLAN MARKETING


 

Anda: Berjaya bawak 2 orang rakan yang ambil pakej sama. Anda akan dapat RM100 setiap seorang dan bonus pairing RM50. Total income anda dapat ialah RM250.

Kawan1 :Rakan anda Berjaya bawa seorang rakan yang ambil pakej sama. Dia akan dapat RM100. Ada org nak join anda dan anda letakkan dibawah kanan kawan 1. Anda dah pasti dapat bonus RM100 sebab anda yang bawak dia. Bila dah cukup kiri kanan kawan 1 maka anda akan terima bonus pairing RM50. Income anda dapat dari rangkaian kawan 1 adalah RM150.

Kawan2 :Rakan anda Berjaya bawa seorang rakan yang ambil pakej Gold. Dia akan dapat bonus sponsor RM300. Selepas itu dia Berjaya bawak seorang rakan lagi yg ambil pakej Mobile dia akan dapat bonus sponsor RM600. Bila dah cukup kiri kanan kawan 2 maka anda akan dapat bonus pairing sebanyak RM150. Kenapa RM150 sedangkan sebelah kanan ada ambil pakej Mobile? Ini disebabkan bonus pairing dikira untuk pakej yang kecil. So, iaakan kira bonus pairing untuk pakej Gold. Lihatlah walaupon bukan anda yang invite orag masuk tapi anda still dapat bonus sebab anda leader kepada mereka semua.

**Di atas ini adalah contoh untuk pakej silver, makin tinggi pakej yang diambil makin tinggi bonus sponsor dan bonus pairing. Boleh rujuk balik pembahagian bonus diatas.

 

 

testimonipengguna double stemcell

Setiap yang sertai biz ini pasti akan dapat produk kesihatan daripada syarikat ini. Ia adalah untuk kegunaan sendiri dan tidak perlu dijual pun. Produk ini dapat merawat pelbagai penyakit termasuk penyakit yang kronik. Dibawah ini merupakan testimoni para pengguna Stemcell. 




 Harapan

Semoga selepas anda baca penerangan diatas dan lihat sendiri ramai yang sudah Berjaya dengan biz mudah ini ia akan menguatkan semangat anda lagi untuk ubah nasib kehidupan anda.  Target dalam 2 tahun untuk memiliki kereta hebat seperti dibawah ini selepas menyertai biz yang SUPERB lagi HEBAT ini!


SILA HUNBUNGI/WHATAPP  DI 014-2186364 JIKA BERMINAT 

The Crescent, merupakan Gedung Online yang memperkenalkan Fesyen Islamik masa kini, dengan pelbagai citarasa yang menarik hati dan memberi kepuasan kepada setiap pengunjung yang singgah. Mengekalkan cara pemakaian Islamik antara salah satu objektif The Crescent untuk disesuaikan dengan trend anak muda sekarang, bak kata orang, Islam sungguh fleksibel untuk sepanjang zaman..
The Crescent merangkumi 4 kategory yang mengetengahkan kepuasan pengunjung seperti :-
  • Fashion - Sentiasa perbaharui dunia fesyen Muslimah dengan tip-tip berguna untuk kelihatan lebih moden dan trendy bila anda keluar dari rumah.
  • Lifestyle - Lengkapkan kehidupan anda dengan pengalaman berharga mengayakan Fesyen Islamik
  • Wellness - Kesihatan adalah Harta paling berharga, ketahui 1001 manfaat apabila anda menjaga kesihatan.
  • Spiritual - Dapatkan pengetahuan mendalam tentang Islam dengan bimbingan Para Ulama.
Berbelanja dengan Selamat dan Mudah, sha pasti korang inginkan dua perkataan itu apabila hendak membeli barangan secara online, The Crescent menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk pengunjungnya dengan memudahkan sistem belian online, daftar, buat pilihan, bayar, dan penghantaran secara terus ke rumah dengan cepat diseluruh Malaysia, termasuklah Sabah dan Sarawak.
pink_20_off_sq_banner
Sempena International Women's Day, The Crescent sedang mempromosikan 'PINK WEEK' dimana 20% diskaun akan diberikan kepada semua barang yang berwarna Merah Jambu, semestinya pencinta warna lembut ini jangan lepaskan peluang anda, ingat tarikh promosi ( 5 March - 23 March 2014) dan terus kita beralih arah ke barangan PINKY :)






Gayakan Warna PINK dalam diri anda, sementara stok masih ada, dan jangan risau, penghantaran percuma untuk belian RM78 keatas, jadi apa tunggu lagi,dah boleh shopping raya terus kan :)

Baca sahaja tidak cukup, lengkapkan hari anda dengan berkunjung ke The Crescent - Gedung Islamik Anda dengan melayari http://www.thecrescent.com.my/ atau Email : Hello@thecrescent atau Hubungi di talian mesra : 019-200 0049


PI adalah singkatan bagi Puteri Ichigo pemilik handmade shop yang menghasilkan pelbagai jenis name tag, brooch dan lain2 untuk anda...korang boleh cuci mata di fan page Puteri Ichigo Collections

Tempah handmade dari PI collection untuk barangan hiasan ataupun hadiah kepada rakan/family anda, boleh juga tempah untuk sponsor GA/Contest tau hihi...

http://ichigo-michiyo-whiteroses.blogspot.com/

PI Collection HandMade

by on March 05, 2014
PI adalah singkatan bagi Puteri Ichigo pemilik handmade shop yang menghasilkan pelbagai jenis name tag, brooch dan lain2 untuk anda....

Sila kunjungi SE-SHOP Kedai on9 untuk Produk Kecantikan dan Kesihatan 

Pastinya Harga Combo bagi Jus supplement dari Legacy lebih murah dan jimat, untuk kegunaan suami isteri, Harum Malam adalah makanan tambah untuk wanita yang menghadapi masalah dalaman seperti keputihan, bau badan dan masalah intim, manakala Wira Malam makanan tambahan untuk kaum lelaki dimana menambahkan stamina dan menstabilkan hormon

Harga Sebenar 
Harum Malam = RM 40 [Link]
Wira Malam = RM 40 [Link]

Harga Combo
RM 65
Free Postage 

Berminat?
Boleh Sms/Whatsapp ke 012 8427478
ataupun PM ke FB Sharina Elyana

Photo: Package Combo + Rose Hair Perfume 

*1 pcs Harum malam + 1 pcs RHP 
@ RM65(wm),RM75(em) 

*3 pcs Harum malam + 1 pcs RHP 
@ RM125(wm),RM135(em) 

*3 pcs Harum malam + 3 pcs RHP 
@ RM175(wm),RM180(em) 

(harga dh termasuk pos)
Pakej Combo Harum Malam + Rose Hair perfume
Klik


jerawat
Rimas asyik pandang muka yang kotor dan berminyak depan cermin, gatal sangat tangan nak picit2 ja jerawat tu? bosan dah dengan produk lain yang tak memberi kesan langsung? ahh..mari rapat2, sha nak suggestkan korang satu produk yang memberikan hasil dalam seminggu sahaja,

1st of all, sha tengah try juga produk ni, tapi kulit sha bukan berminyak dan berjerawat, cuma ada sedikit kotor jugalah sebab kerja di kawasan yang terdedah, so sha cuba produk ni sebab sesuai untuk semua jenis kulit..apa produk tu?


Set Kecantikan Collagen + Vit E

Tapi sha ada pakej kombo, bibir kering dan mengelupas gunalah Lipstik kologen D'Herbs, 


Pakej Combo RM 45

Beli kat mana…. ??? 

PM sha di Blog Opzzpinky @ email : opzzpinky@yahoo.com
Sms/Whatsapp :0128427478


Untuk combo Harum Malam + Rose Hair perfume di SINI