Showing posts with label game. Show all posts
Showing posts with label game. Show all posts
It Starts With Your First Letter of Your Name | Assalamualaikum guys, ini entry game tau..kalau korang free dan rasa macam best ja game ni..boleh lah join sekali tempek ja pada entry korang..game ni sha follow kak pip di entry ini 

Rule nya korang jangan google tau, haha

Image result for huruf s


  • WEAR - Sandal
  • DRINK - Sky juice -.-
  • PLACE - South Korea
  • FOOD - Seafood (Jawapan selamat haha)
  • ANIMAL - Snake
  • GIRL'S NAME - Shazriana (amboi haha)
  • BOY'S NAME - Shafiq
  • PROFESSION - Sabahan Blogger (haha)
  • WORD TO DESCRIBE SOMEONE - Silly
  • SOMETHING IN YOUR HOME - Speaker
  • BODY PART - Shoulder
  • FIRST NAME - Sharina
ok guys..senang ja kan kalau capital S haha..korang try la ya..sangat mencabar minda haha..tanpa menggunakan mr google haha..
Laju ja gamer COC klik kan..haha..sha ni pemain tegar jugalah..tapi lambat sangat nak pick up, maklumlah newbie..baru TH7 jika nak dibandingkan dengan Blogger Paly dan Zara..haha..hebat tidur..makan..coc..sha saja nak sharing base COC yang paling perghhh..sumber semua dari GOOGLE..

just kidding..haha






pergh kan? sha pun tak terfikir nak buat base macam ni, bukan apa..takut nak sedekah duit dan elixir tu..penat nak cari tu..huhu..sha dapat tahu yang KELAB BLOGGER Ben Ashaari pun ada buat Clan..wah hebat ni, sha tak mampu lagi nak join..haha..tunggu walls turn to purple baru boleh jalan2..

Siapa2 nak melawat sha..boleh visit dekat clan - Cute's Club (clan exclassmate)
Id : Sharinw (typo..abaikan haha) dan Opzzpinky..
Dah genap sebulan main COC, ketagih jangan cakaplah, pantang tengok troops trained terus pergi menyerang, aduhai...jarang jumpa awek main perang-perang macam ni..siap ada usha nak invite sha masuk clans dorang..maaf saya dah ada clans sendiri hihi

Kalau korang ada tips up kan GEMS boleh lah sharing sikit dekat sha, builder baru dua, lambat lagi nak up level semua mesin2..jenuh nak tunggunya
Game mana yang bukan timbulkan stress itu bukan game orang dewasa..haha..game budak2 tu ja yang hilangkan stress kan..kan..sedangkan Dota pun, main sampai tak tidur, nak jaga 'kampung' sangat :P

Tapi bila jumpa game ni, memang best dan mencabar..part nak susun alat2 peperangan tu kena ada strategik..tapi bila dah menang, jemu pula nak main balik hihih...

Game ni ada 5 Level, dan sha da habiskan dalam 2 hari, yeah...dapat juga kalahkan zombie tue, geram juga, lepas tu continue dengan part survival susah tauuu...jap lagi nak habiskan :D

Lama dah sha tinggalkan alam permainan macam zombie ni, since ada blog..apatah nya blog boleh buat duit :D

Ada game yang buat orang ketagih..macam game Candy Crush Saga hari tu...susah juga mau berhenti, dah sampai level 132 susah bukan main..tengok pun stress hihih

Korang main game apa? mari share :D


Zombie vs Plants Game

by on June 16, 2014
Game mana yang bukan timbulkan stress itu bukan game orang dewasa.. haha..game budak2 tu ja yang hilangkan stress kan..kan..sedangkan ...

Assalamualaikum

wah addicted sangat bila main game ni..rasa nak ja habiskan..but dah 2 hari stuck di level 23 susahnya !! korang ada tips tak? err geramlah asyik tinggal satu ja jelly tu dah game over -.-'


ahh nilah part yang sha duk termenung dua hari..hihi..credit to google..game ni interesting tau..sha suka sweet ~ and candy tu..colorful..nak ja sha makan sekali dengan handphone hihi

korang main tak benda ni??

Candy Crush Saga

by on April 18, 2013
Assalamualaikum wah addicted sangat bila main game ni..rasa nak ja habiskan..but dah 2 hari stuck di level 23 susahnya !! korang ad...