Showing posts with label buat sendiri kek hari jadi. Show all posts
Showing posts with label buat sendiri kek hari jadi. Show all posts

Bismillah,
Assalamualaikum






Kek Hari Jadi Eshal 1 Tahun | walaupun post lambat tapi umie tetap nak buat entry, maklumlah sibuk memanjang dah sampai sebulan entry tak berupdate, actually masa ada tapi kita yang tak pandai atur, so birthday eshal setahun sha sambut biasa saja, ada kek, mee goreng dan ayam goreng, buat deko sikit, siap untuk jadikan kenangan untuk sambuatan hari jadi NUR ESHAL KHADIJAH 1 tahun 2021


kek macam biasa umie buat sendiri cuma deko pada kek belum pro lagi haha tulisan pun masih failed kan haha tak apa umie try haha, untuk sambutan hari jadi eshal pada 6 julai tempoh hari, umie buat 2 kek, sebab dalam rumah ramai orang, edan pula jenis suka makan kek, so sha siap-siap buat 2 kek, satu perisa vanila cheese cake satu lagi perisa coklat cake, tak sampai besok dah habis haha belum sempat bagi jiran haha semua jenis cepat lapar ni, sha terutamanya haha

Tahun lalu sha pun buat kek edan sendiri Resepi korang boleh usha dekat sini BUAT SENDIRI KEK HARI JADI CONFIRM JADI PUNYA dan RESEPI KEK COKLAT GUNA BLENDER senang bahan pun mudah dapat, cara pun mudah faham sukatan cawan, korang wajib try kalau anak dan suami jenis suka makan kek hihi


umie doakan eshal jadi anak yang solehah, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dengar cakap umie baba, disayang semua orang dan doa yang baik2 untuk eshal sentiasa, amin

insyallah bulan 9 nanti kita sambut birthday abg edan pula ya..