Showing posts with label bloglist. Show all posts
Showing posts with label bloglist. Show all posts
sha dah lama tak join segmen macam ni..so kena rajinkan diri join..jom kawan2 masuk dalam blog list wawa...jangan sombong2 tauu..hihihi
           fb.me/irrayyandotcom
           google.com/+irrayyandotcom           twitter.com/irrayyan           instagr.am/rayyankata

Jom sertai segmen Bloglist irrayyan.com Januari-Februari 2015.
Klik banner untuk join.

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/12/bloglist-part-1-by-diari-farisha.html 

Jemput Blogger seantero Malaysia join 
"Bloglist Part #1 By Diari Farisha"

Seramai 50 orang Blogger Hot & Marbeles diperlukan bagi 
mengisi kekosongan jawatan di bloglist blog beliau

Klik Banner untuk join
Malam ni terasa memanggil2 banner atas yang cun melecun tu untuk join segmen dari cik lyeen.
kalau nak juga, mari klik banner :)
klik banner kalau korang nak join :)

Assalamualaikum

wah..template baru tu..cantik macam tuannya..memang pinkish betul lah..jeles sha hehe..apapun hope sha dapat tembus ke bloglist budak comel ni..lau tak awas !! hehe

gud luck :)
Assalamualaikum

alhamdulilah, blog opzzpinky kini ada di mana2..cehhh...means dimerata tempat (bloglist koranglah) thanks a lot yang dah exchanged secara langsung dan tidak langsung..dan..yang sangat2 lah terharunya..blog opzzpinky kini dalam bloglist superduper senior cik akak manis..(panjang pula :P ) siapa tak kenal dengan dia ini..actually sha antara 18 pemenang yang berjaya masuk ke bloglist beliau..tahniah juga kepada yang lain...

semak pemenang segmen bloglist 12 jam oleh mialiana.com

Tebus menembus

by on February 28, 2013
Assalamualaikum alhamdulilah, blog opzzpinky kini ada di mana2..cehhh...means dimerata tempat (bloglist koranglah) thanks a lot yang da...