Showing posts with label apit. Show all posts
Showing posts with label apit. Show all posts
Assalamualaikum
hye..kalau doodle cute dari boss apit confirm sha nak..semuanya cantik2..haha..
Nick name Sharina Tudung pink soft Baju grey
mangsa tag : +izan mama mia +fatin amalina husna +Azhafizah Md Nor 

Assalamualaikum

hihi..kembang hidung sat..eh btul tak loghat sha tu? hehe..hari ini pergi ambil baucar buku 1Malaysia..RM 250 tuuu..siaplah nanti nak pergi Eaton dan Popular..beli stationery banyak2..

Proses ambik benda ni agak lama tadi, sebab kena tulis nama kat baucar tu, takut kena tukar guna duit..macam sem lalu, tapi sha tak buat tau !! orang lain..apa lah..kerajaan dah bagi untuk beli buku..gunakanlah sebaik mungkin..kan2.. :)
psst..sha dah jadi admin page blogger terkenal nak tau siapa??
like [ini]