Showing posts with label TudungAdijuma. Show all posts
Showing posts with label TudungAdijuma. Show all posts
Tergoda dengan keluaran terbaru Pink Lable sabtu yang lalu, namun sha rasa White Lable lagi cantik walaupun murah haha..tetap menjadi pilihan bertudung senang guna dan tak perlu iron macam sha haha..

Alhamdulilah, kini koleksi tudung Adijuma bertambah..sikit2 beli..ada yang masih hutang..hahaha..nanti gaji baru bayar, tapi sha taklah ketagih sangat nak beli AJ..cuma kalau ada warna dan pattern yang comel baru sha beli..

Setakat ni sha baru ada White Lable, Pink Lable, Green Lable...murah2 ja..


Big Thanks to my lovely friends sanggup beratur panjang semata2 beli tudung AJ, terjebak sebab dorang la ni..haha..apapun memang korang terbaik...


Comel ja Datin Norjuma kan..hihih
Tergoda dengan kawan bila nampak post tudung adijuma ni..siapa tak tergoda kan bila nampak pattern comel2 belaka..sha ja yang lambat, tapi still suka pakai shawl la..cumanya tudung bawal adijuma ni senang pakai, tebal, besar dan tak perlu iron..ciri2 tudung terbaik dan yang paling penting murah tapi berkualiti !

Kerja pakai bawal plain dan shawl, jalan dengan kawan baru pakai tudung adijuma..aci kan? haha..koleksi tudung adijuma baru 3 dekat rumah, satu tak pakai lagi..dan ada 2 lagi baru order dengan kawan..



Setakat ni hanya mampu beli White Lable ja..In Sya Allah ada rezeki boleh ikut borong lable lain..hihi..


Tudung Bawal Adijuma

by on February 02, 2015
Comel ja Datin Norjuma kan..hihih Tergoda dengan kawan bila nampak post tudung adijuma ni..siapa tak tergoda kan bila nampak pattern...