Showing posts with label Review Blogger. Show all posts
Showing posts with label Review Blogger. Show all posts
 Let me introduces myself first ! ^_^

  Nur Shakira Nazleen binti Mat Nawi 
uolss can call me kira / keyra / leen or leng, as long as it is  still my name, so its okay !
it doesn't matter =)

## i was born on 6 May 1993 ~~ 
[officially 21 y/old]
yeah ! dah puluh an neh, kalo orang tua-tua dulu cakap, boleh dah kawen.. tapi orang-orang tua zaman sekarang, memang tak bagi kawen lagi. katanya,belajar dulu bio tinggi-tinggi, pastu kerja .. dah kerja ada income sendiri, boleh survive sendiri, financial yang kukuh, ha! lepas tuh dah boleh lah kalo nak kawen. hohoo



~ this blog #CeritaHati# or keyranazleen.blogspot.com is my officially blog. ~
I started writing since May 2012..
# almost  2 years as a part time blogger. #

FYI, ambe berblog neh pada awalnya just untuk suka-suka je. maklumlah, kat realiti pun dah memang suka bercerita, di alam maya neh lagi lah, haa, memang sesuai lah, kalo nak bercerita, bior jimat sikit saliva ambe neh, tak payah berbuih mulut nak kongsi cerita. hehe

apa yang ambe blog kan? mostly, lebih suka share tentang kehidupan ini..
students life / nursing profession / review buku / join segmen ,contest
 and lastly part of my life, that is my family and my friends.
i luv them much, much !! so, once i blog about them, i'll appreciate them, and i hope that they know i really , really, really love them .. :')

bila berblog neh dapat ramai lagi teman, seriously! sangat happy even kita tak kenal each other, tapi kalo ada perkongsian ilmu, or pertanyaan mesti sama-sama kan berhubung macam dah bertahun-tahun kenal. memang kan cepat mesra. !  am I right? 

- "Lahirlah kemesraan kita sesama manusia kerana itu adalah haknya,
tetapi jangan putus hati kita dengan ALLAH, in adalah hakNYA pula" -


im uniszarian student.. (Universiti Sultan Zainal Abidin, Terengganu)
Diploma Sains Kejururawatan ..
im Nurse to be, you know! so believe me, i'll treat you professionally when/if u're my patient. ~~

doakan saya supaya jadi jururawat yang professional, anak yang soleh dan berbakti pada ibu bapa, sahabat yang baik dan berguna pada rakan-rakan and the most important is menjadi seorang hamba Allah yang sebaik-baik hambanya. insyaALLAH, amin..

~ terima kasih ~
Kalau korang nak timbul dalam ruangan Review blogger secara FREE..boleh email sha ;- opzzpinky@yahoo.com,sha akan masukkan dalam entry dan iklan banner selama sebulan..tertakluk kepada terma dan syarat tau..hihi..PM copat !!


My name is Wan Syahirah binti Mior Lokman. You can call me Syira for short. 
Dilahirkan pada 21 Mei 1994. ( haa...cepat kira umur Syira berapa dah  :D)
I started blogging since I was 17. 
I'm just ordinary girl with my extraordinary life..!
Bermula hanya sekadar suka suka but now i have my own mission :)
Mempunyai 5 adik beradik and Syira puteri tunggal ke4 yang
bercita cita untuk memiliki butik pakaian, yayasan kebajikan dan buku hasil penulisan Syira sendiri.

This is my personal blog,
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
 fashion, resepi, tips blogging, book review and giveaway.
Saya menulis untuk semua ^_^
My writing comes pure and sincerely from my heart. 
I hope you will enjoy reading my blog as much as I do :)


Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !

Facebook : https://www.facebook.com/wan.syahirah.75
Twitter : https://twitter.com/SyiraLokman
Email : syiralokman21@yahoo.com.my
Page :Blog Syira Lokman 


Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan. 
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi 
hanya milik ALLAH :)

### Saya menulis untuk diri sendiri, 
untuk orang lain, 
kamu, mereka atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^

Kalau korang nak timbul dalam ruangan Review blogger secara FREE..boleh email sha ;- opzzpinky@yahoo.com,sha akan masukkan dalam entry dan iklan banner selama sebulan..tertakluk kepada terma dan syarat tau..hihi..PM copat !!