Showing posts with label Hadiah Birthday. Show all posts
Showing posts with label Hadiah Birthday. Show all posts

Bismillah,
Assalamualaikum






Kek Hari Jadi Eshal 1 Tahun | walaupun post lambat tapi umie tetap nak buat entry, maklumlah sibuk memanjang dah sampai sebulan entry tak berupdate, actually masa ada tapi kita yang tak pandai atur, so birthday eshal setahun sha sambut biasa saja, ada kek, mee goreng dan ayam goreng, buat deko sikit, siap untuk jadikan kenangan untuk sambuatan hari jadi NUR ESHAL KHADIJAH 1 tahun 2021


kek macam biasa umie buat sendiri cuma deko pada kek belum pro lagi haha tulisan pun masih failed kan haha tak apa umie try haha, untuk sambutan hari jadi eshal pada 6 julai tempoh hari, umie buat 2 kek, sebab dalam rumah ramai orang, edan pula jenis suka makan kek, so sha siap-siap buat 2 kek, satu perisa vanila cheese cake satu lagi perisa coklat cake, tak sampai besok dah habis haha belum sempat bagi jiran haha semua jenis cepat lapar ni, sha terutamanya haha

Tahun lalu sha pun buat kek edan sendiri Resepi korang boleh usha dekat sini BUAT SENDIRI KEK HARI JADI CONFIRM JADI PUNYA dan RESEPI KEK COKLAT GUNA BLENDER senang bahan pun mudah dapat, cara pun mudah faham sukatan cawan, korang wajib try kalau anak dan suami jenis suka makan kek hihi


umie doakan eshal jadi anak yang solehah, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dengar cakap umie baba, disayang semua orang dan doa yang baik2 untuk eshal sentiasa, amin

insyallah bulan 9 nanti kita sambut birthday abg edan pula ya..




28 April..Happy Birthday untuk My BFF Noramima Binti Gusnadi, dah send dah video box tapi box belum ambil lagi..lagi banyak surprise..nanti baca k sayangs..alhamdulilah buat dia terharu semalam..nasib baik terfikir nak buat video..kalau tak, tak ada nak surprise bagai, memandangkan buat box pun rushing

Plan dah lama nak buat, cuma masa ja tak ada..sha buat box ni 2jam ja tau...ni pun sangat simple..tapi sebelum buat tu dah plan nak design macam mana...siap2 print gambar semua..curi dekat wechat..surprise la konon nya kan..hahaha

Kebanyakkan Explode Box macam ni orang buat nak bagi hadiah anniversary..lagi romantik..boleh isi banyak gambar dalam tu..nanti sha tunjukkan yang kotak besar, anak bos buat untuk boy friend dia..

Yang ni pula Video Surprise Birthday Box DIY yang sha buat sendiri..
Camera Video oleh anak bos..thanks yan yan tolong saya :)
Enjoy...