Showing posts with label Edit Blog. Show all posts
Showing posts with label Edit Blog. Show all posts
Ada perasan apa-apa tak?  haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka balik buku edit haha..tak ada lah..just refer tutorial orang yang terer dalam edit ni..contohnya macam Lyssa dan Nabila Medan..korang kenal kan?tak kenal? meh nak cubit hahaha  

Blog list hilang dah..sebab sha tukar template kan..kalau berminat nak jadi blog list sha..meh lah tempek link blog..;)

Kalau sudi la...
hihihi...

Blog Refreshed

by on December 09, 2015
Ada perasan apa-apa tak?  haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak...

Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak !! kan..Pn Ashalya ni dah lama nak suruh sha buatkan blog dia, cuma dia nak cari masa yang sesuai ja haha..

Kalau korang nak tahu, Pn Ashalya ni antara top commentator blog sha..terima kasih lya..so bebalik pada tema blog yang sha edit semalam, purple + turquoise, simple dan nice..

Sha suka part header tu, sweet sangat, semoga perkahwinan ini sampai ke syurga..dan selamat kembali ke pangkuan suami..hihi

Jom jenguk Pn blog
http://blogashalya.blogspot.com/

Edit Blog Ashalya

by on October 30, 2014
Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak...

Tiba2 rasa bersemangat nak edit blog sekolah, kali ni tema nya agak formal sikit, dulu kurang mahir edit blog, now alhamdulilah agak improve..

Jom tengok aktiviti blog sekolah
http://smktamanjasmindua.blogspot.com/

Blogger sekampung sha ni, Kak Mardiah, thanks kak support sha..so edit blog kali ni tema pink + grey ala2 kerawang gitu, sha belum siap lagi, akak mardiah dah buat entry hihi...tq..tq..tq..

Jom terjah
http://mardiahdiana.blogspot.com/

Edit Blog Mardiah Diana

by on September 20, 2014
Blogger sekampung sha ni, Kak Mardiah, thanks kak support sha..so edit blog kali ni tema pink + grey ala2 kerawang gitu, sha belum s...

Tema Pink + Grey, sha suka sangat edit blog tema color pink, gorgeous sangat kan? lagi2 dapat customer yang tak cerewat macam ni, senang ja layan..

Jom terjah
http://chintahati81.blogspot.com/

Edit Blog Fieza

by on September 11, 2014
Tema Pink + Grey, sha suka sangat edit blog tema color pink, gorgeous sangat kan? lagi2 dapat customer yang tak cerewat macam ni, se...

Edit blog kedua dari Puan Daisy yang cute ni (Blog Pertama) tema tetap sama color purple, cuma ni blog business kereta dia..so kena buat sesuatu yang ceria tuk tatapan customernya kan..

Lepas ni dia suruh buat flyers pula, hope dapat buat sebab xpernah lagi buat..hihi

Tengok sepenuhnya di http://dcyperodua.blogspot.com/



Tema Blog Pink + Turquoise, simple dan se sweet owner blog kan..
Pakej Edit Template RM20 sahaja 

Jom Terbang ke ---> http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

Edit Blog NanieSha

by on August 22, 2014
Tema Blog Pink + Turquoise, simple dan se sweet owner blog kan.. Pakej Edit Template RM20 sahaja  Jom Terbang ke ---> http:...

Well, Blog Bonda Ainul dah siap, serba Purple + White, yang paling great sekali header tu, macam rasa pengantin baru ja bila tengok blog kan..alhamdulilah

Meh jenguk Ainul :)
http://nazirahnyerr.blogspot.com/

Edit Blog Nazirah

by on August 21, 2014
Well, Blog Bonda Ainul dah siap, serba Purple + White, yang paling great sekali header tu, macam rasa pengantin baru ja bila tengok ...
Hari ni tak berapa sihat, namun edit blog harus diteruskan..sebab nak cari duit lebih..alhamdulilah another shaklee blog siap kemarin..nak rest kejap..tapi tangan gatal ja nak edit blog orang haha

Tema Pink + green + peach
simple ja hasil tangan sha..yang penting tuan punya blog suka

Untuk tempahan edit blog, sila email sha opzzpinky@yahoo.com
Setiap payment edit blog RM5 sha akan sumbangkan ke tabung Aman Palestin
Insyallah tolong mana yang mampu

Jom terjah --> http://www.mommylizz.com/

Edit Blog Mommy Lizz

by on July 16, 2014
Hari ni tak berapa sihat, namun edit blog harus diteruskan..sebab nak cari duit lebih..alhamdulilah another shaklee blog siap kemari...

Sempena 50 Design blog sha, sha nak tukar cara edit blog sha, dan improve skill serta creativity dalam designing ni, support me..please :)

Syarat Wajib
  • Ada blog
  • Pembayaran melalui Maybank sahaja
  • Blog Tidak TERGESA-GESA untuk disiapkan
  • Sanggup untuk TUNGGU TURN
  • Perubahan hanya boleh dilakukan 3kali selepas edit blog, dan sekiranya salah bagi info akan dicas RM 5
Info Tambahan
  • Backlink pada Footer korang
  • Sekiranya blog hendak disiapkan cepat, RM 5 akan dikenakan (nyatakan awal)
Berminat?
  • PM ke Fan Page untuk Pertanyaan dan Pembayaran
  • Sha akan tentukan bila sha akan edit blog kamu mengikut turn, dan list akan diupdate dari masa ke semasa diruangan Notice Board -sidebar
  • Isi BORANG EDIT BLOG secara online di SINI
Pakej yang sha perbaharui


Harga murah kan? masih mampu nak bayar.. sebab apa naik sikit ja..sebabnya sha akui edit blog bukannya mudah..nak designing sesebuah blog bukan mudah..lagi2 nak redesign bila customer nak itu..lepas tu tukar pula yang ini..so far, customer2 sha semua baik2 belaka..jarang sha kenakan cas bila dorang nak tukar itu ini..alhamdulilah..

Hasrat sha sebenarnya nak bantu blogger untuk kemaskan blog mereka, selain dari mengasah kemahiran edit blog sha..

Jom tengok My Design Edit Blog
credit : google
Alhamdulilah, tergerak hati nak tengok2 hasil tangan sendiri dah mencecah 50 design yang sha buat..belum termasuk blog sendiri jadi mangsa..haks..terima kasih kawan2 yang sudi berurusan dengan sha, terima kasih tidak terhingga korang yang mempercayai hasil tangan sha..

Dan sempena 50 design ini sha nak bagi discount untuk customer lama sha yang pernah gunakan service edit blog dari sha..means kalau korang nak hire sha buat blog sekali lagi, sha akan bagi discount..berapa %? nanti kita bincang..hihi

Dan sha nak ambil tempahan edit 5 blog, dan setiap blog, RM5 sha akan salurkan pada tabung Aman Palestin..selain doa, sekurang2nya sha mampu tolong mereka dengan duit edit blog ni..Insyallah..

Berminat sila email,
opzzpinky@yahoo.com

Another shaklee's blog, sha gabungkan dengan tema cikgu disini, pandai2 ja kan sha hihih, betullah tempahan kali ni dari seorang cikgu dan ini hadiah sempena perkahwinan beliau bulan lalu..tahniah !!

tema color pink + hijo of cos pink tersangat lebih haha..like it !!
Jemput terbang 
http://bilajejarimenyanyi.blogspot.com/

Edit Blog Cikgu Adda

by on July 13, 2014
Another shaklee's blog, sha gabungkan dengan tema cikgu disini, pandai2 ja kan sha hihih, betullah tempahan kali ni dari seorang...
Buat si pencinta hello kitty pinky..tema blog kali ini cetusan idea dari pemilik blog cute iaitu, nama mesra Iqa..rasa macam banyak sangat idea datang time buat blog dia, mungkin ini kali per edit blog hello kitty..miau
Jom singgah
http://hurinnadhirah.blogspot.com/

Edit Blog Iqa

by on July 12, 2014
Buat si pencinta hello kitty pinky..tema blog kali ini cetusan idea dari pemilik blog cute iaitu, nama mesra Iqa..rasa macam banyak ...

Alhamdulilah dapat siapkan blog akak aiza, walaupun 2hari ambil masa, sebab ada masalah sikit..
Dengan tema pink + grey agak berlainan sikit dengan design sebelum ni

Jom terjah
http://aizahamdan.blogspot.com/

Edit Blog Aiza Hamdan

by on July 09, 2014
Alhamdulilah dapat siapkan blog akak aiza, walaupun 2hari ambil masa, sebab ada masalah sikit.. Dengan tema pink + grey agak berla...

Alhamdulilah setelah gatal tangan ni nak mengedit, akhirnya mangsa edit blog berserah diri dan berpuas hati dengan hasil tangan sha yang tak seberapa ni..actually tuan blog nak seiras2 dengan blog INI tapi sha dapat idea baru..cece...so blog dia jadi mangsa sebab tuan blog nak sha design ikut suka hati sha..so sha bedal ja la..

Maka terciptalah tema blog reben, color pink and grey...
Tuan blog siap promote sha lagi tu..thanks kak

Meh nak promote sat :)
Jom terjah...follow ramai2..tambah ukhwah..



Untuk tempahan seterusnya sila PM #Sharina Elyana atau Email : opzzpinky@yahoo.com

Alhamdulilah, Done edit blog Nina, tema pink + torquise, cantik dok? part sha suka header, memang cun dengan gambar dan kerawang tu yang perghh hihi..lain2 pun cute kan :D

Actually dah lama siap, tapi asyik pending ja nak publishnya, busy memanjang, maklumlah keja ni, cuti cuma ahad ja..hihi

Jom terjah...





Edit Blog Nina

by on May 11, 2014
Alhamdulilah, Done edit blog Nina, tema pink + torquise, cantik dok? part sha suka header, memang cun dengan gambar dan kerawang tu...

Setelah kian lamanya, baru ada masa nak edit blog kak rose, actually sha sangat excited dengan bisnes sampaikan dah malas nak edit blog, bukan malas cuma tiada idea, so semalam start edit, alhamdulilah terhasillah blog secute ini, cehh angkat bakul

Tema Pink dari Blogger baru Sweet Rose http://bungakayangan.blogspot.com/ mari follow yup ! 

Dan jangan lupa meriahkan Contest Gambar #Candid SINI

Edit Blog Sweet Rose

by on March 16, 2014
Setelah kian lamanya, baru ada masa nak edit blog kak rose, actually sha sangat excited dengan bisnes sampaikan dah malas nak edit b...

Sejuk ja tengok blog ini, alhamdulilah makin lama nda edit blog, makin pandai sha design kan..haha..angkat bakul, macam biasa..part sidebar juga yang sha suka..kemas dan cute..yeh dok?? hihi..

Tema Blog : Pink + Peach

Blog : http://www.diyanahani.com/
Mari Follow ;-)


Edit Blog Hani Asi

by on February 20, 2014
Sejuk ja tengok blog ini, alhamdulilah makin lama nda edit blog, makin pandai sha design kan..haha..angkat bakul, macam biasa..part ...

Serba pink + purple, blog yang pending sha lupa nak promote, hihi..btw dah lama siap, sorry ain sha lambat promote korang boleh join, part yang sha suka side bar title cute sangat, cer tengok..siapa lah yang buat tu kan..haks..haha..

Jemput Follow --> http://akuainkausiapa.blogspot.com/

Edit Blog Ain

by on February 20, 2014
Serba pink + purple, blog yang pending sha lupa nak promote, hihi..btw dah lama siap, sorry ain sha lambat promote korang boleh join...
Sempenan tahun 2014, sha nak fokus lebih pada bisnes, so terfikir juga nak design blog SE-Shop ni, dengan design yang ceria sikit, alhamdulilah, idea datang juga..hihi..tema tetap pink

Bagi korang yang nak cari produk kesihatan dan kecantikan, mampu beli dan kira murah gila dari harga pasaran, sila KLIK untuk terbang ke Sabah hahah...happy shopping :)

Edit Blog - SE-Shop

by on January 14, 2014
Sempenan tahun 2014, sha nak fokus lebih pada bisnes, so terfikir juga nak design blog SE-Shop ni, dengan design yang ceria sikit, a...