Showing posts with label Aug18 Segment. Show all posts
Showing posts with label Aug18 Segment. Show all posts
Assalamualaikum, hi guys, seriusly sha dapat tahu yang komen sha tidak timbul pada blog korang, itupun selepas sha pulu komen byk2 dkt blog yg singgah di blog sha..pelik bin ajaib la..awat pula tak dapat komen ya? Sebab sha dah tak pakai google plus ka cmna? Atau sebab sha komen pakai HP ja?? Hahaha lama betul lah sha baru nak aktif balik..hopely problem cepat solved..sha tengah banyak masa ni nak BW blog korang hihi..


Belanja gambar edan tengah syok tidur hihi..korang jemput komen entry sha pasal edan tumbuh gigi..tq in advance


Assalamualaikum guys, jom kita main blogwalking, sha dah lama tak join BW, asyik line down ja sejak pindah rumah ni, siapa nak join klik banner ya..have fun

Assalamualaikum guys, salam isnin yang indah, lama sha menyepi tanpa join segmen kan, ok segmen kali ini sangat simple, mesti support tauu hihi nak join kliklah banner :)