KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)

Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??

MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang),  untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

 

Jika Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan sila email  riefanriena@gmail.com



Setelah sha bagi tutorial  lajukan berukband yang dah habis limit di SINI..jom kita compared betul ka tak tutorial tu..hehe..

korang pergi ke web site ini TEKAN dia akan loading sampai 100%..then click BEGIN TEST 
so dia akan kiralah internet speed korang .. macam internet sha, walaupun broadband dah abis limit..tapi tetap laju hahaa.. 




Cute ja berukband color pink tu kan :P..ok today nak update benda yang sangat membantu hidup sha berblogging iaitu lajukan berukband yang dah habis limit..ngam juga broadband pinjam ini dah terlalu slow untuk digunakan hehehe..jom try..


1. Korang just pasang broadband korang seperti biasa. 

2. Check IP ADDRESS korang. CLICK HERE.

3. Then, buka NOTEPAD. Cara nak cari --> START> taip kat search "NOTEPAD" > CLICK

4. Pastekan code  c:\windows\system32\ping [jarak] IPADDRESSANDA [jarak]-t kt notepad tu. 

5. Save file tu dengan nama ping.bat.  Save kat desktop tau!!

6.Cari notepad tadi di desktop dan biarkan sepanjang korang on9 :)

Amboi..belum abis tutorial dah start buat !! tak sabar la tu..haha..dah try boleh komen ya..happy blogging ..

Sumber : SINI


Photo: TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI! 
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
5. Mengecutkan jerawat. 
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
7. Tahan Selama lebih 8 jam. 
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap. 
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. 
( ikut penggunaan masing-2) bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..

Impikan kulit halus seperti wanita Arab?
Inilah rahsia kecantikan mereka; Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab).

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI! 
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
5. Mengecutkan jerawat. 
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
7. Tahan Selama lebih 8 jam. 
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap. 
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. 
( ikut penggunaan masing-2) bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..

Photo: Ramai yang alami keberkesanannya.. kesimpulannya tak rugi mendapatkan bedak arab ni

berminat pm / sms 012 4003624
Ramai yang alami keberkesanannya.. kesimpulannya tak rugi mendapatkan bedak arab ni

Berminat?? sila pm / sms 012 4003624 - Syiela

FB - https://www.facebook.com/semekarartie




ingat lagi tak sha buat entry pasal tajuk diatas TEKAN :) oh ya..hari ni kami present stuff yang kami make it creatively..hohoho..jadi classmate pun presentlah..termasuklah sha..jom kita tengok...


meloni, diza, iza and melda's stuff


bibi's penguin yang cute !! sha suka <3


tempat letak barang2 baby - ira


len, dayang, donna, erica, toyo, liaw dan wie punya barang


t-shirt baby - shahrul

guns's baby caries 

all the stuff..

dan semuanya comel2 hihi..memang creative sangat dorang buat :P big clap..and hope dapat score A for this subject..amin..amin..amin..ramai2 hehe

guys sorry lambat update hari ini..sebab class full today, tadi pulang ja terus tidur..malam nanti nak buat assignment pla..haks..nanti ada masa sha intai2 entry baru korang ya :)



Pendaftaran atau borang permohonan rebat RM200 telefon pintar boleh dibuat secara online. Golongan belia atau remaja yang berusia antara 21 dan 30 tahun boleh mula memohon rebate RM200 bagi telefon pintar 3G terpilih daripada pengedar berdaftar mulai 1 januari 2013.
rebat-rm-200-telefon-3g
Syarat Kelayakan Rebat RM200
  • Warganegara Malaysia berumur antara 21 sehingga umur 31 tahun
  • Berpendapatan kasar bulanan RM3000 dan kebawah
  • Model telefon pintar yang dipilih mestilah dibawah harga RM500 maksimum
  • Pelanggan jalur lebah mudah alih
  • Hanya satu telefon pintar untuk setiap seorang
Cara Permohonan Rebat RM200

rebat-rm200
Permohonan di bawah Pakej Komunikasi Belia itu boleh dibuat menerusi pendaftaran dalam talian (online) di https://komunikasibelia.skmm.gov.my/ updated !! sudah berfungsi :) selamat mendaftar ya..hehe

Pastikan anda mencetak slip pendaftaran sebagai bukti anda telah memohon rebat RM200 untuk telefon pintar. Skim itu berasaskan siapa cepat dia dapat dan khas bagi 1.5 juta belia yang layak mendapatkan telefon pintar itu selagi stok masih ada.


Sumber: Borang Permohonan Rebat RM200 Telefon Online | melvister.com 


Macam cerita diatas...azam sha pun masih lagi belum tercapai..hehe..insyallah tahun ni kot..amin..amin..apapun azam kita, tercapai ka tidak..yang penting ianya positif dan kena rajinlah mengecapinya..insyallah kita berjaya :)