Assalamualaikum

Malam ni nak publish blog yang ke2 yang mana tempahan FULL TEMPLATE dari shazlina pemilik blog diari hatiku, bertemakan ala2 English dengan warna pink dan hijau, simple dan kemas

Jom terjah
http://shazlina2417.blogspot.com/ 

Edit Blog Diari Hatiku

by on November 23, 2013
Assalamualaikum Malam ni nak publish blog yang ke2 yang mana tempahan FULL TEMPLATE dari shazlina pemilik blog diari hatiku, berte...
Lah Collection... Kejelitaan Anda, Keutamaan Kami
Assalamualaikum
Hari ini sha nak kongsikan satu butik online yang makin dikenali ramai, mari berkunjung ke LAH COLLECTION yang memaparkan pelbagai pakaian wanita yang mementingkan citarasa dan kepuasan golongan hawa :)
Jubah syafira kasih
kurung moden livirosa

Kurung moden seri marry
Banyak lagi yang menarik untuk anda kunjungi di butik Lah Collection ini, selain itu juga anda boleh mendaftar sebagai agen yang mana dapat menikmati diskaun untuk semua baju..
Mari berkunjung segera
Web site : http://lahcollection.blogspot.com
Fan Page FB : https://www.facebook.com/LahCollection dan https://www.facebook.com/LahButikOnline


Assalamualaikum

Blog kedua untuk minggu ini telah pun siap..owner blog femes dikalangan GSF, siapa tak kenal kan..cute-cute gitu hihi..actually semalam dah siap dah..cumanya nak betulkan sedikit masalah dekat bawah post tu, alhamdulilah dengan menggunakan khidmat kawan Pro memang telitilah juga sha cari solution hihi..thanks eca !!

So tema biru sha gandingkan dengan warna pink, suka2 ja sha mix color haha, hope ayu suka dengan pencampuran warna tersebut :P, bilang ayu ikut citarasa sha mana yang sesuai..rasanya tema ni sesuai kot dengan ayu yang cute kan..kan..kan..
mari kita terjah siapa yang cute tu http://coratcoretkuini.blogspot.com/

Thanks sebab trust me :)
EDIT TEMPLATE RM 20 + IKLAN SEBULAN
PM di sini jika berminat
Tengok design blog yang latest punya !!



Edit Blog Alina Ayu

by on November 20, 2013
Assalamualaikum Blog kedua untuk minggu ini telah pun siap..owner blog femes dikalangan GSF, siapa tak kenal kan..cute-cute gitu h...

Assalamualaikum

Edit Blog kembali lagi..dan ini blog pertama yang membuat tempahan, orang dari papar Sabah ini..class mate sha punya mum..hye auntie :)...blog baru dan buat business craft, ibu2 yang berminat dengan craft tangan dari sabah, mari usha2 dulu blog nya tapi blog beliau still in progress dalam memaparkan gambar2 craft hasil tangan orang papar ini, korang boleh follow untuk mengikuti perkembangan blog :)

Terbang ke Sabah ==> http://sabandil-craft.blogspot.com/



Assalamualaikum

Kalau korang ada baca Info mengenai ICT Free Course di SINI, so Rabu yang lalu, sha attend satu course ICT, Graphic Design guna Adobe In Design Level 1, ngam2 juga time tu sha cuti, so apa lagi..manfaatkanlah dengan hadiri kursus free lagi tu..rugi siapa nda datang !

hanya 4 orang sahaja yang hadir pada kursus itu, dan cuma sha sahaja perempuan..huh!!
rugi sangat2 sebab tempat masih banyak kosong..

 Banyak lagi yang sha buat tapi malangnya nda dapat save..huhu..so sedikit sebanyak dapat belajar benda baru kan ! Basiclly, kos ni sama functionnya dengan adobe photoshop..tapi yang ini banyak kepada cara membuat magazine dan surat khabar..macam tu la..

part yang paling best adalah makan FREE..2x pula tu haha..kenyang la..


The end sha dapat sijil..huray !
Mari sama daftar --> Klik

Lepas ni mau pilih course website pla :)








Terima kasih MR.A <3

Semua orang ingin kurus..kurus. kurus. Hihi..kenapa? Sebab senang nak pilih baju..senang duduk kat kerusi..ehh..yaka??

haha..tak la..gemuk comel apa!! Kalau nak kurus sihat jom tengok petua sihat ini...yg penting amalkan nya seharian yaa...

Semoga berjaya..hihi

Darlie..thanks nuffnang..walaupun sha sangat bz dan tiada masa nak update..dikau masih memberi daku BE ini...muahh...

Sekali lagi AMC College mengadakan kursus ICT percuma kepada semua warga Sabah..
Makan dan sijil disediakan..termasuklah buku manual..
Daftar online di amc.edu.my bertempat di likas squre, Sabah dari jam 8-4.30..grab it now!!!

Kursus ICT percuma

by on November 09, 2013
Sekali lagi AMC College mengadakan kursus ICT percuma kepada semua warga Sabah.. Makan dan sijil disediakan..termasuklah buku manual.. Da...

Sha suka kumpul keychain..taklah banyak mana dan saja2 minta kirim orang bila travel ke negeri orang hihi..

Siapa minat hobby yang sama..angkat tangan hihi...

Koleksi keychain

by on November 09, 2013
Sha suka kumpul keychain..taklah banyak mana dan saja2 minta kirim orang bila travel ke negeri orang hihi.. Siapa minat hobby yang sama..an...