Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan kini Nuffnang sudah semakin tidak kelihatan di blog yang lain.


Dan sha mengambil keputusan untuk 'membuang' Nuffnang bukan atas dasar kacang lupakan kulit, tapi sha sudah move on dengan kekecewaan yang telah Nuffnang lakukan, mempermainkan blogger cute seperti sha amatlah menyakitkan haha, adakah patut BE dah bagi cun, sekali amount sen saja? kedekut sangat tauuu...

Terlalu banyak kenangan bersama Nuffnang sepanjang sha berblog ini, antaranya sha yang dahulunya rajin buat entry mengenai BE yang telah diberikan oleh Nuffnang, tutorial letak iklan khas buat Nuffnang sampailah ke cerita tentang Cashout dari Nuffnang sebanyak 3 kali.

Namun bagi sha itu hanyalah kenangan masa lalu, seseorang perlu beredar mencari sesuatu yang lebih menjana pendapatan yang cerah untuk masa depan haha..apapun berlaku, terima kasih atas rezeki yang telah engkau curahkan walaupun hakikatnya, iklan yang telah engkau timbulkan diblog ini sangat hebat ! haha..

Selamat Tinggal Nuffnang

Ex Nuffnangger,
Opzzpinky :P

Selamat Tinggal Nuffnang

by on November 04, 2017
Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan...
Image result for Cash Out Nuffnang

Alhamdulila, rezeki tak kemana, walaupun blog jarang sangat buka, namun iklan tetap jalan..ini semua sebab keyword juga benarkan pencari masuk ke dalam blog..mantap keyword ni..hihi



Dapatlah RM50, siapa yang bagi free kan? hahah, walaupun sikit, tak macam korang punya..lagi masyuk kan? terasa semangat pula berblog..haha..sebab duit kan? nak bayar gst doh...hahaha...sayang nuffnang ketat-ketat..

 

BE #2 untuk tahun 2015, alhamdulilah..harap cepat mengeluarkan percent haha..peliklah semua BE sha double..maksudnya mandul ya? haha..

Apapun Digi ada buat YES !! wow..tq nuffnang..

eh..lupa nak bagitahu, hari tu sha ada masalah non glitterati SINI,,rupanya sebab sha add blog yang kurang aktif, then bila sha delete blog tu, terus dapat status glitterati tu..thanks nuffnang bagi sha BE awal tahun..

Tapi BE akhir tahun langsung tak gerak..ke mandul??? haha..
ni jalah BE yang tinggal, kalau ada percent, dah boleh cashout dah..tapi taklah banyak mana..haha..



Kali kedua rasanya dapat non-glitterati..kenapa dia merajuk dengan sha ni? adakah sebab sha kurang update blog sepanjang bulan ni? ohh Nuffnang, maafkan daku, line internet di kampung sangat menghampakan..
Tiket memujuk telah dihantar kemarin, hope nanti selesai masalah..
Tapi korang, sha dapat BE banyakk oohh..adakah ini akhirnya akan dapat sen sahaja?? macam dah biasa haha..korang dapat juga tak??
anyway..thanks Nuff