Showing posts with label Edit Blog. Show all posts
Showing posts with label Edit Blog. Show all posts
Ada perasan apa-apa tak?  haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka balik buku edit haha..tak ada lah..just refer tutorial orang yang terer dalam edit ni..contohnya macam Lyssa dan Nabila Medan..korang kenal kan?tak kenal? meh nak cubit hahaha  

Blog list hilang dah..sebab sha tukar template kan..kalau berminat nak jadi blog list sha..meh lah tempek link blog..;)

Kalau sudi la...
hihihi...

Blog Refreshed

by on December 09, 2015
Ada perasan apa-apa tak?  haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak...

Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak !! kan..Pn Ashalya ni dah lama nak suruh sha buatkan blog dia, cuma dia nak cari masa yang sesuai ja haha..

Kalau korang nak tahu, Pn Ashalya ni antara top commentator blog sha..terima kasih lya..so bebalik pada tema blog yang sha edit semalam, purple + turquoise, simple dan nice..

Sha suka part header tu, sweet sangat, semoga perkahwinan ini sampai ke syurga..dan selamat kembali ke pangkuan suami..hihi

Jom jenguk Pn blog
http://blogashalya.blogspot.com/

Edit Blog Ashalya

by on October 30, 2014
Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak...

Tiba2 rasa bersemangat nak edit blog sekolah, kali ni tema nya agak formal sikit, dulu kurang mahir edit blog, now alhamdulilah agak improve..

Jom tengok aktiviti blog sekolah
http://smktamanjasmindua.blogspot.com/

Blogger sekampung sha ni, Kak Mardiah, thanks kak support sha..so edit blog kali ni tema pink + grey ala2 kerawang gitu, sha belum siap lagi, akak mardiah dah buat entry hihi...tq..tq..tq..

Jom terjah
http://mardiahdiana.blogspot.com/

Edit Blog Mardiah Diana

by on September 20, 2014
Blogger sekampung sha ni, Kak Mardiah, thanks kak support sha..so edit blog kali ni tema pink + grey ala2 kerawang gitu, sha belum s...

Tema Pink + Grey, sha suka sangat edit blog tema color pink, gorgeous sangat kan? lagi2 dapat customer yang tak cerewat macam ni, senang ja layan..

Jom terjah
http://chintahati81.blogspot.com/

Edit Blog Fieza

by on September 11, 2014
Tema Pink + Grey, sha suka sangat edit blog tema color pink, gorgeous sangat kan? lagi2 dapat customer yang tak cerewat macam ni, se...